کار تطبیق ۴۲۴ پروژه‌ی انکشافی در بامیان جریان دارد

content_manager
دوشنبه ۱۳۹۸/۸/۶ - ۸:۴۹
ملاقات

پوهندوی مجیب‌الرحمن کریمی، وزیر احیا و انکشاف دهات با طاهر زهیر، والی بامیان به منظور شنیدن خواست‌ها و مشکلات مردم این ولایت در دفتر کارش دیدار و گفتگو کرد.
در آغاز این دیدار والی بامیان با ستایش از کارهای وزارت احیا و انکشاف دهات گفت پروژه‌های این وزارت باعث ایجاد تغییر مثبت در زندگی مردم بامیان شده است. آقای زهیر ضمن مطرح کردن مشکلات باشندگان بامیان، تطبیق پروژه‌های آبرسانی، آغاز فعالیت میثاق شهروندی در دیگر ولسوالی‌های این ولایت و ساخت پل‌ها را به عنوان مهمترین خواست‌ها با وزیر احیا و انکشاف دهات شریک کرد.
پوهندوی مجیب‌الرحمن کریمی در پاسخ به خواست‌های والی بامیان گفت که هم اکنون کار ۴۲۴ پروژه‌ی انکشافی به ارزش ۱۲ میلیون دالر در بامیان جریان دارد، برنامه‌ی میثاق شهروندی نیز در ولسوالی‌های ورس و پنجاب ۳۹۲ پروژه دارد و قرار است این برنامه در مراحل بعدی تمام ولسوالی‌های بامیان را تحت پوشش قرار بدهد.
جناب کریمی افزود که برنامه انکشاف اقتصاد زنان روستایی که زمینه‌ی کار در درون خانه را برای بانوان روستا نشین فراهم می‌کند، نیز ۲۰۶ قریه را در پنج ولسوالی این ولایت تحت پوشش قرار داده است.
گفتنی است که در چهاردهم ماه میزان سال روان خورشیدی (۱۳۹۸) کار ساخت شبکه‌ی آبرسانی روستای شهیدان ولایت بامیان به ارزش ۴۵ میلیون افغانی آغاز شد. این شبکه ۹ کیلومتر طول داشته و برای دو هزار خانواده آب آشامیدنی صحی تهیه خواهد کرد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۴/۶ - ۱۲:۰
Background image

وزیر محترم وزارت احیاء و انکشاف دهات با والی ولایت لغمان دیدار کرد

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور، وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کار اش با الحاج قاری بختیار معاذ والی ولایت لغمان، در حالیکه محترم مولوی شرف الدین مسلم معین پلان و پالیسی وزارت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۴ - ۱۲:۱۹
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با علماء و متنفذین ولایت لوگر دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با محترم مولوی محمد نقیب محمدی فرزند شخصیت بزرگ جهادی کشور مرحوم مولوی محمد نبی محمدی، علمای کرام و متنفذین. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳ - ۸:۳۳
Background image

از روند کار اعمار (۹،۷۹) کیلومتر سرک در مربوطات ولسوالی برکی برک ولایت لوگر بازدید به عمل آمد

محترم الحاج محمد ارسلاح خروتی، معین امور آبادی دهات وزارت احیاء و انکشاف دهات، در حالیکه محترم الحاج مولوی محمد قاسم امینی رئیس سرک سازی روستایی و محترم مولوی نورالله حکمت رئیس احیاء و. . .

BACK TO NEWS