آغاز و پایان کار دو پروژه‌ی انکشافی به ارزش ۹۶.۷ میلیون افغانی در کنر

content_manager
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۷/۱ - ۱۴:۴۲
په کونړ کې د ۹۶.۷ میلیونه افغانیو په ارزښت د دوو پرمختیایي پروژو کار پیل او بشپړ شو

کار ساخت ۲.۱۴ کیلومتر بولدروال به ارزش ۳۷ میلیون افغانی در ولسوالی نورگل ولایت کنر از سوی دفتر انسجام برنامه‌های ساحوی وزارت احیا و انکشاف دهات تکمیل شده و کار ۱.۸۶۸ کیلومتر دیوار دیگر با هزینه‌ی ۵۹.۷ میلیون افغانی آغاز شد.

با تطبیق پروژه‌ی تکمیل شده ۲۰۰ جریب زمین زراعتی احیا شده است و پروژه‌ی جدید نیز باعث احیای ۶۰۰ جریب زمین دیگر می‌شود.

گفتنی است که منازل و زمین‌های زراعتی اطراف رود کنر همه ساله در فصل آبخیزی به شدت آسیب می‌بینند و مردم از این لحاظ زیان‌های مالی و جانی زیادی را متقبل شده اند، اکنون اما وزارت احیا و انکشاف دهات با ساخت دیوار‌های استنادی در کرانه‌های دریا تلاش دارد تا ضمن مدیریت آب‌های کشور، زمین‌های لم یزرع این مناطق را احیا کرده و باعث بلند رفتن سطح تولید فراورده‌های زراعتی و رشد اقتصادی باشندگان این ولایت شود.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۵ - ۸:۱۹
Background image

آغاز کار (۱۷۵) پروژه مختلف انکشافی در مربوطات ولایت پروان

کار (۱۷۵) پروژه مختلف انکشافی در مربوطات ولسوالی های سالنگ و شینواری ولایت پروان به ارزش بیش از (۲۴۵) میلیون افغانی از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات امروز طی محفلی توسط الحاج ملا محمد. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۲/۱۰ - ۱۵:۲۲
Background image

جلسه هماهنگی از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات با نماینده گان مؤسسات دایر گردید

تحت ریاست محترم الحاج ملا محمد یونس آخندزاده وزیر احیاء و انکشاف دهات  قبل از ظهر امروز جلسه هماهنگی با نماینده گان مؤسسات تدویر یافت .

در این جلسه که در مقر وزارت احیاء و انکشاف دهات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۲/۱۰ - ۸:۱۲
Background image

آغاز کار (۱۱۶) پروژه مختلف انکشافی در مربوطات ولایت میدان وردک

کار(۱۱۶) پروژه مختلف انکشافی در مربوطات ولسوالی جغتو ولایت میدان وردک به ارزش حدود (۲۰۳) میلیون افغانی از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات امروز طی محفلی توسط محترم الحاج ملا محمد یونس. . .

BACK TO NEWS