وزارت احیا و انکشاف دهات در همکاری با کشور کوریای جنوبی یک پروژه‌ی بزرگ برق آفتابی را در چهار ولایت کشور تطبیق می‌کند

content_manager
دوشنبه ۱۳۹۸/۷/۱ - ۹:۰
ملاقات با سفیر کوریا

پوهندوی مجیب‌الرحمن کریمی، وزیر احیا و انکشاف دهات امروز دوشنبه با راهی ژا هیونگ، سفیر کشور کوریای جنوبی در دفتر کارش دیدار کرد.
در آغاز این دیدار، وزیر احیا و انکشاف دهات از کمک‌های کشور کوریای جنوبی تشکر کرده، از سفیر این کشور خواست تا در بخش تهیه‌ی برق آبی و آفتابی برای باشندگان مناطق دور افتاده‌ی کشور کمک کند و در بخش ارتقای ظرفیت، بورسیه‌ها و همکاری‌اش را با کتابخانه‌ی انستیتوت انکشاف دهات بیشتر سازد.
سفیر کوریای جنوبی گفت که قرار است این کشور در همکاری با وزارت احیا و انکشاف دهات سال آینده یک میگاوات برق آفتابی برای کندهار و خوست، ۶۰۰ کیلووات برق آبی برای پروان و ۴۵۰ کیلووات برق آفتابی را برای بغلان تهیه کند.
گفتنی است که هم اکنون کار توزیع برق برای ۲ هزار خانواده و ۱۴ بیمارستان به کمک کشور کوریای جنوبی در ننگرهار جریان دارد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۱:۳
Background image

وزیر محترم احیا و انکشاف دهات با متنفذین و بزرگان قومی گردیز مرکز ولایت پکتیا دیدار کرد

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور، وزیر احیا و انکشاف دهات، امروز در دفتر کار اش با متنفذین و بزرگان قومی گردیز مرکز ولایت‌ پکتیا دیدار نمود.

در این دیدار، متنفذین و بزرگان قومی گردیز. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۲ - ۴:۴۲
Background image

آغاز کار ساخت یک پایه پل کانکریتی در مربوطات ولایت لوگر

کار ساخت یک پل موتررو کانکریتی به طول (۲۰) متر به مصرف بیش از (۱۳) میلیون افغانی، طی مراسمی در قریه بیدک مربوط مرکز ولایت لوگر، توسط محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور، وزیر احیا و انکشاف. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۹ - ۶:۸
Background image

تکمیل و بهره برداری (۱۰) شبکه آبرسانی در مربوطات ولایت بغلان

کار ساخت (۱۰) شبکه آبرسانی در مربوطات ولسوالی های دهنه غوری، نهرین، برکه، دوشی، خنجان و بنو ولایت بغلان به مصرف بیش از (۴۲،۶) میلیون افغانی توسط محترم الحاج مولوی شرف الدین مسلم معین. . .

BACK TO NEWS