وزارت احیاء و انکشاف دهات دستاورد ها و فعالیت های یکسالۀ خود را با رسانه ها شریک نمود

noor_admin
شنبه ۱۴۰۴/۵/۴ - ۹:۸
1

محترم الحاج ملا محمد یونس آخند زاده سرپرست وزارت احیاء وانکشاف دهات قبل از ظهر امروز دستاورد ها و فعالیت های یک سالۀ خویش را طی کنفرانس خبری در مرکز اطلاعات و رسانه های حکومت به رسانه ها ارائه نمود.

در این کنفرانس خبری مولوی میرزا محمد شکیب رئیس دفتر، مولوی خیال محمد عاصم مشاور حقوقی وزارت،  انعام الحق حقانی رئیس مرکز اطلاعات و رسانه های حکومت و یکتعداد کارمندان وزارت و نماینده گان رسانه ها شرکت نموده بودند.

در آغاز کنفرانس خبری محترم الحاج ملا محمد یونس اخند زاده سرپرست وزارت احیاء و انکشاف دهات سخنرانی ارزشمند نموده گفت:

ما خوشحالیم که یکبار دیگر دستاورد های یکساله وزارت احیاء و انکشاف دهات را از طریق رسانه ها به ملت مجاهد پرور و درد دیده خود ارائه می نمائیم جای خوشبختی است که طی یک سال گذشته وزارت احیاء و انکشاف دهات فعالیت های چشمگیری در عرصه های مختلف انکشافی داشته است که یک تعداد پروژه های حیاتی را آغاز نموده و اکثر پروژه های انکشافی را به بهره برداری سپرده است.

بعداً مولوی مزرا محمد شکیب رئیس دفتر وزارت احیاء و انکشاف دهات در مورد دست آورد ها و فعالیت های یکساله وزارت معلومات داد. 

کنفرانس خبری با پاسخ دادن به سوالات ژورنالیستان و قراعت دوعائیه پایان یافت.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۸:۳۷
Background image

سیمینار هماهنگی رؤسای مرکزی و ولایتی به پایان رسید

سیمینار سه روزه هماهنگی رؤسای مرکزی و ولایتی وزارت احیاء و انکشاف دهات، امروز با سخنرانی محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات پایان یافت.

در این سیمینار، الحاج. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۸:۴۷
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با والی ولایت فراه دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با محترم الحاج ملا محمد حافظ مجاهد والی ولایت فراه دیدار نمود.

در آغاز این دیدار، والی ولایت فراه در مورد. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۱۳:۳۷
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با متنفذین و محاسن ‌سفیدان ولایت پروان دیدار کرد

در آغاز دیدار، متنفذین ولایت پروان از فعالیت‌ های وزارت احیاء و انکشاف دهات در این ولایت ابراز رضایت نموده و گفتند: الحمدلله امارت اسلامی برای ما چنین زمینه‌ ای را فراهم ساخته است تا. . .

BACK TO NEWS