دیدار وزیر احیا و انکشاف دهات با رییس برنامه انکشافی ملل متحد برای آسیا

content_manager
دوشنبه ۱۳۹۷/۱۲/۱۳ - ۱۲:۵۰
MRRD Pic

پوهنمل مجیب‌الرحمن کریمی، وزیر احیا و انکشاف دهات با آقای هالیین (Haolian)، رییس برنامه انکشافی ملل متحد برای آسیا به منظور بیشتر شدن هماهنگی و همکاری بین این برنامه و اداره‌های مربوطه،  دیدار کرد.

وزیر احیا و انکشاف دهات از رییس برنامه انکشافی ملل متحد بخاطر کمک‌های این اداره در بخش بازسازی زیربناها، تقویت حکومت محلی و توزیع برق آفتابی با افغانستان تشکری کرده، خواهان افزایش کمک در این بخش‌ها شد و پیشنهاد کرد که کمک‌های مالی جامعه‌ی جهانی باید توسط برنامه‌های ملی دولت افغانستان مدیریت و مصرف شود.

رییس برنامه انکشافی ملل متحد با اظهار تشکر از وزیر احیا و انکشاف دهات افزود که هماهنگی بین اداره‌های دولتی مرتبط با برنامه انکشافی ملل متحد (UNDP) تقویت خواهد شد و این برنامه تلاش می‌کند تا هر چه زودتر برای پروژه‌های آبرسانی، زیربنایی و بازاریابی برای تولیدات زنان روستایی بودجه پیدا کند.

گفتنی است که برنامه انکشافی ملل متحد با برنامه‌های لیتاکا و انرژی پایدار وزارت احیا و انکشاف دهات ۳.۲ میلیون دالر کمک مالی کرده و از این طریق دربخش‌های توسعه‌ی صنایع دستی خانم‌ها و توزیع برق آفتابی باعث ایجاد سهولت برای روستا نشینان شده است.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۹:۲
Background image

وزیر محترم وزارت احیاء و انکشاف دهات از جریان کار پروژه بند ذخیروی بزرگ ولسوالی قادس ولایت بادغیس دیدن نمود

محترم الحاج ملا محمد یونس آخند زاده وزیر احیاء وانکشاف دهات و هیأت همراه شان از جریان کار پروژه حیاتی بند بزرگ ذخیروی ولسوالی قادس ولایت بادغیس بازدید به عمل آوردند.

بند ذخیروی قادس در. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۳:۲۹
Background image

تکمیل و بهره برداری (۸) شبکه آبرسانی در مربوطات ولایت فاریاب

کار ساخت (۸) شبکه آبرسانی در مربوطات ولسوالی های دولت آباد، شیرین تگاب، گرزیوان و کوهستان ولایت فاریاب به ارزش بیش از (۳۹) میلیون افغانی از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات تکمیل و طی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۸:۴۸
Background image

تکمیل و بهره برداری یک بند آب در مربوطات ولایت فاریاب

کار ساخت یک بند آب در مربوطات قریه قره شیخی ولسوالی خواجه سبز پوش ولایت فاریاب به ارزش بیش از (۶،۱) میلیون افغانی از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات تکمیل و امروز رسماً طی محفلی توسط. . .

BACK TO NEWS