برگزاری نشست هماهنگی و ارزیابی تطبیق پروژه‌های زیربنایی در ولایت پکتیکا به سفارش ویژه‌ی رییس جمهور

mrrd_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۷/۱۲/۷ - ۱۵:۴
MinisterContractMeeting

جلسه‌ی هماهنگی و ارزیابی پروژه های تطبیق شده و در حال تطبیق اداره‌های مربوطه در ولایت پکتیکا به سفارش ویژه‌ی رییس جمهور به میزبانی وزیر احیا و انکشاف دهات و با حضور وزرای فواید عامه و معارف، معینان وزارت های احیا و انکشاف دهات، زراعت و انرژی و آب و نمایندگان بورد کریکت کشور روز سه شنبه در وزارت احیا و انکشاف دهات برگزار شد. در آغاز جلسه پوهنمل مجیب الرحمن کریمی، وزیر احیا و انکشاف دهات گزارش پروژه‌های در حال تطبیق، اولویت ها، فعالیت‌های انجام شده و سفارش‌های رییس جمهور را با نمایندگان ادارات مربوطه شریک کرد. پس از آن وزرای معارف و فواید عامه و معینان وزارت‌های زراعت و انرژی و آب راپور فعالیت‌های خود را ارایه کردند. در پایان جلسه فیصله شد که گزارش هماهنگی و ارزیابی پروژه‌های انکشافی در ولایت پکتیکا تا پایان هفته‌ی جاری تهیه شده و نیاز‌های اولیه‌ی این ولایت با توجه به امکانات در برنامه‌های انکشافی آینده‌ی وزارت‌های مربوطه جا داده شود. گفتنی است که قرار است ۲۱۷ پروژه‌ی میثاق شهروندی وزارت احیا و انکشاف دهات در پکتیکا تطبیق شود، از آن میان کار ۱۸۴ پروژه جریان دارد. بر علاوه کار بازسازی دو کاریز به ارزش نزدیک به هفت میلیون افغانی در ولسوالی‌های زیروک و ارگون این ولایت در جریان داشته و از سوی دیگر اعمار دو سرک به ارزش ۱۳۴ میلیون افغانی در ولسوالی‌های جنی خیل و ارگون آغاز شده است. همچنان به منظور رشد اقتصاد خانواده‌ها، برنامه‌ی انکشاف اقتصاد روستایی فعالیتش را در ۵۷ روستای پکتیکا آغاز خواهد کرد و از این طریق برای ۴۵۶۰ تن زمینه‌ی کار در درون خانه‌های شان ایجاد می‌شود که خود در بهتر شدن وضع اقتصادی شان موثر است.

MinisterPic2MinisterContractPic3

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۹:۹
Background image

کار ساخت (۴۲) شبکه‌ آب آشامیدنی صحی در مربوطات ولایت پکتیکا آغاز گردید

کار ساخت (۴۲) شبکه‌ آب آشامیدنی صحی در مربوطات ولسوالی‌ های گومل، وازیخوا، دیله، خوشامند، جانی‌خیل، چهار بران و شکین ولایت پکتیکا به مصرف بیش از (۲۰۱) میلیون افغانی از طریق وزارت احیا و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۸:۵۶
Background image

کار حفاری (۴۰) حلقه چاه آب آشامیدنی صحی در مربوطات ولایت میدان وردک آغاز گردید

کار حفاری (۴۰) حلقه چاه نیمه عمیق آب آشامیدنی صحی در مربوطات میدان شهر مرکز ولایت میدان وردک و ولسوالی های نرخ و سید آباد این ولایت از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات طی محفلی توسط محترم. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱ - ۱۰:۳۸
Background image

کار ساخت(۱۲) شبکهٔ آبرسانی در مربوطات ولایت بامیان آغاز گردید

کار ساخت(۱۲) شبکه آبرسانی به‌ ارزش حدود (۳۷) میلیون افغانی در مربوطات مرکز و ولسوالی یکاولنگ ولایت بامیان از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات طی محفلی توسط محترم الحاج ملا محمد یونس اخند. . .

BACK TO NEWS