اطلاعیه تصمیم اعطاء قرار داد

noor_admin
1

تاریخ نشر

تاریخ ختم

به اطلاع عموم رسانیده می شود که وزارت احیأ و انکشاف دهات در نظر دارد تهیه و تدارک (۱۲) قلم وسائیل و عیار سازی لابراتوار مواد ساختمانی مورد ضرورت ریاست خدمات انجنیری  وزارت احیا و انکشاف دهات،دارای کود نمبر- MRRD/1405/NCB/G-1761 را به شرکت لابراتوار مواد ساختمانی  اکوریت دارای جواز نمبر D-44659 وزارت محترم صنعت و تجارت می باشد به قیمت مجموعی (۷۷۲،۵۸۵) افغانی اعطا نماید.

 اشخاص حقیقی و حکمی که هرگونه اعتراض در زمینه داشته باشند، میتوانند اعتراض خویش را از تاریخ نشر این اعلان الی پنج (۵) روز کاری طور کتبی توام با دلایل آن به ریاست تدارکات وزارت احیاء و انکشاف دهات واقع دارالامان ، سرک نیله باغ ارایه نمایند .

این اطلاعیه به معنی عقد قرار داد نبوده و الی تکمیل میعاد فوق الذکر و طی مراحل قانونی بعدی، قرار داد منعقد نخواهد گردید.

More tenders

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۱ - ۱۵:۲۳
Background image

اطلاعیه تصمیم اعطاء قرار داد

به اطلاع عموم رسانیده می شود که وزارت احیأ و انکشاف دهات در نظر دارد تهیه و تدارک (۱۲) قلم وسائیل و عیار سازی لابراتوار مواد ساختمانی مورد ضرورت ریاست خدمات انجنیری  وزارت احیا و انکشاف . . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۰ - ۱۵:۳۶
Background image

فسخ مراحل تدارکاتی

قبلاَ جلسه داوطلبی پروژه اعمار (۲۰) متر پل آهن کانکریتی گادری و (۱۰۹) متر دیوار استنادی در قریه بیدک ولسوالی مرکز ولایت لوگر دارای شماره تشخیصیه MRRD/1405/NCB/W-400  به تاریخ ۱۰/۵/ ۱۴۰۵ . . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۰ - ۸:۵۲
Background image

اعلان دعوت به داوطلبی (مجدد)

ریاست تدارکات، وزارت احیأ و انکشاف دهات، از تمام داوطلبان واجد شرایط دعوت می نماید تا در پروسه داوطلبی تهیه و تدارک (۴) پایه کمپیوتر لپتاپ مورد ضرورت ریاست خدمات انجنیری وزارت احیاء . . .

Back to tenders