سیمینار هماهنگی رؤسای مرکزی و ولایتی به پایان رسید

noor_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۸:۳۷
1

سیمینار سه روزه هماهنگی رؤسای مرکزی و ولایتی وزارت احیاء و انکشاف دهات، امروز با سخنرانی محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات پایان یافت.

در این سیمینار، الحاج مولوی عبدالرحمن حلیم معین مالی و اداری وزارت، محترم مولوی شرف ‌الدین مسلم معین پلان و پالیسی وزارت، مشاوران و رؤسای مرکزی و ولایتی اشتراک نموده بودند.

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات در این سیمینار از فعالیت‌ های ریاست‌ های مرکزی و ولایتی در سال گذشته قدردانی نموده و گفت: کشور ما یک کشور جنگ ‌زده است و مسئوولیت ما و شما است تا در قریه‌ های دوردست کشور، مطابق امکانات موجود، پروژه‌ های مختلف انکشافی را تطبیق نموده و کشور خود را آباد سازیم.

همچنان محترم وزیر صاحب افزود که ما باید در امور خود از رهنمود های بزرگان اطاعت نموده و کارهای خویش را مطابق اصول نظام اسلامی انجام دهیم. لازم است یک پلان منظم ترتیب دهیم تا بر اساس آن به مشکلات هموطنان خود رسیدگی نموده و در هر بخش برای آنان سهولت‌ ها را فراهم نمائیم. همچنان ایشان برای همه اشتراک کننده گان در انجام این مسئوولیت بزرگ و دستیابی به آن موفقیت های بیشتر آرزو نمودند.

قابل یاد آوری است که در این سیمینار، رؤسای مرکزی و ولایتی پیرامون بهبود امور، تقویت هماهنگی و رفع نواقص موجود بحث و تبادل نظر نموده و این سیمینار با دعای خیر و فلاح کشور توسط الحاج مولوی عبدالرحمن حلیم معین مالی و اداری وزارت به پایان رسید.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۸:۳۷
Background image

سیمینار هماهنگی رؤسای مرکزی و ولایتی به پایان رسید

سیمینار سه روزه هماهنگی رؤسای مرکزی و ولایتی وزارت احیاء و انکشاف دهات، امروز با سخنرانی محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات پایان یافت.

در این سیمینار، الحاج. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۸:۴۷
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با والی ولایت فراه دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با محترم الحاج ملا محمد حافظ مجاهد والی ولایت فراه دیدار نمود.

در آغاز این دیدار، والی ولایت فراه در مورد. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۱۳:۳۷
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با متنفذین و محاسن ‌سفیدان ولایت پروان دیدار کرد

در آغاز دیدار، متنفذین ولایت پروان از فعالیت‌ های وزارت احیاء و انکشاف دهات در این ولایت ابراز رضایت نموده و گفتند: الحمدلله امارت اسلامی برای ما چنین زمینه‌ ای را فراهم ساخته است تا. . .

BACK TO NEWS