ایجاد فضای سالم درسی برای ۲۸۰ دانش آموز در لوگر

mrrd-admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۴/۳ - ۱۱:۴۴
ایجاد فضای سالم درسی برای ۲۸۰ دانش آموز در لوگر

با ساخت یک مکتب ابتدایی به ارزش ۴.۸ میلیون افغانی زیر چتر پروژه‌ی اقرای برنامه‌ی ملی میثاق شهروندی وزارت احیا و انکشاف دهات در روستای منگلان ولسوالی چرخ ولایت لوگر برای ۲۸۰ دانش آموز زمینه‌ی فراگیری علم و دانش در فضای سالم درسی فراهم آمده است.

این مکتب دارای ۶ صنف درسی، یک دفتر اداری و ۳ تشناب می‌باشد و در جریان ساخت آن ۳۴۲۵ روز کاری برای کارگران فنی و غیرفنی ایجاد شده است.

گفتنی است که برنامه‌ی میثاق شهروندی ۱۵ باب مکتب در ولسوالی چرخ می‌سازد که از آن جمله کار تعدادی از مکاتب تکمیل شده و بقیه رو به اکمال اند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۸:۵۴
Background image

تفاهم ‌نامه ‌های همکاری میان وزارت احیاء و انکشاف دهات و پوهنتون ‌های خصوصی به امضاء رسید

تفاهم ‌نامه ‌های همکاری میان انستیتیوت انکشاف دهات وزارت احیاء و انکشاف دهات و پوهنتون ‌های خصوصی، امروز طی نشستی از سوی محترم الحاج محمد ارسلاح خروتی، معین امور آبادی دهات این وزارت،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۲:۲۵
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با بزرگان قومی و متنفذین ولایات پکتیا و خوست ملاقات نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات با بزرگان قومی و متنفذین ولایت های پکتیا و خوست دیدار نمود.

در این دیدار آنها خواستار تطبیق پروژه های بیشتر انکشافی در ولایات. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۹:۴۳
Background image

آغاز کار ساخت (۴) شبکه آبرسانی در مربوطات ولایت دایکندی

کار ساخت (۴) شبکه آبرسانی در مربوطات ولسوالی پاتو ولایت دایکندی به مصرف بیش از (۲۹،۹) میلیون افغانی از وزارت ریاست احیاء و انکشاف دهات طی محفلی توسط محترم الحاج مولوی عبدالرحمن حلیم. . .

BACK TO NEWS