جریان کار ساخت یک مکتب به ارزش ۴.۲ میلیون افغانی در بلخ

mrrd-admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۳/۲۳ - ۱۴:۴۹
جریان کار ساخت یک مکتب به ارزش ۴.۲ میلیون افغانی در بلخ

کار ساخت یک مکتب ابتدایی به ارزش ۴.۲ میلیون افغانی زیر چتر پروژه‌ی اقرای برنامه‌ی ملی میثاق شهروندی وزارت احیا و انکشاف دهات در روستای نوارد قورچی وطنی ولسوالی چهار بولک ولایت بلخ ۷۰ درصد پیش رفته است.

این مکتب دارای ۴ صنف درسی، ۳ تشناب، یک حلقه چاه آب آشامیدنی و دیوار احاطه به طول ۱۹۰ متر بوده و در با ساخت آن برای کودکان ۲۶۰ خانواده زمینه‌ی فراگیری علم و دانش در فضای سالم درسی فراهم خواهد آمد.

باید گفت که قرار است پروژه‌ی اقرا ۱۴۹ باب مکتب را در ولایت بلخ اعمار کند که از آن جمله ساختمان بیش از ۱۰۰ مکتب تکمیل شده است.

 

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۷ - ۹:۳۰
Background image

وزیر محترم وزارت احیاء و انکشاف دهات معرفی شد

به اساس حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی الحاج ملا عبداللطیف منصور صاحب که به حیث وزیر وزارت احیاء و انکشاف دهات تعیین گردیده بود امروز طی محفلی از طرف مولوی سیف الرحمن تائب. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۹:۹
Background image

کار ساخت (۴۲) شبکه‌ آب آشامیدنی صحی در مربوطات ولایت پکتیکا آغاز گردید

کار ساخت (۴۲) شبکه‌ آب آشامیدنی صحی در مربوطات ولسوالی‌ های گومل، وازیخوا، دیله، خوشامند، جانی‌خیل، چهار بران و شکین ولایت پکتیکا به مصرف بیش از (۲۰۱) میلیون افغانی از طریق وزارت احیا و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۸:۵۶
Background image

کار حفاری (۴۰) حلقه چاه آب آشامیدنی صحی در مربوطات ولایت میدان وردک آغاز گردید

کار حفاری (۴۰) حلقه چاه نیمه عمیق آب آشامیدنی صحی در مربوطات میدان شهر مرکز ولایت میدان وردک و ولسوالی های نرخ و سید آباد این ولایت از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات طی محفلی توسط محترم. . .

BACK TO NEWS