جریان کار احداث ۳.۵ کیلومتر سرک به ارزش نزدیک به ۹ میلیون افغانی در غور

mrrd_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۷/۲۳ - ۹:۲۷
جریان کار احداث ۳.۵ کیلومتر سرک به ارزش نزدیک به ۹ میلیون افغانی در غور

کار احداث ۳.۵ کیلومتر سرک به ارزش نزدیک به ۹ میلیون افغانی از سوی دفتر انسجام برنامه‌های ساحوی وزارت احیا و انکشاف دهات در روستای سیانوی ولسوالی لعل و سرجنگل ولایت غور ۷۷ در صد پیش رفته است.

در جریان تطبیق این پروژه ۴۶۳۵ روز کاری ایجاد شده و پس از تکمیل شدن، ۴۳۵۴ تن از باشندگان محل از مزایای آن‌ مستفید خواهند شد.

گفتنی است که با احداث سرک مذکور، روستاهای متعدد ولسوالی لعل و سرجنگل باهم وصل شده و بخش بزرگی از مشکلات ترانسپورتی مردم محل رفع می‌شود.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۵ - ۸:۱۹
Background image

آغاز کار (۱۷۵) پروژه مختلف انکشافی در مربوطات ولایت پروان

کار (۱۷۵) پروژه مختلف انکشافی در مربوطات ولسوالی های سالنگ و شینواری ولایت پروان به ارزش بیش از (۲۴۵) میلیون افغانی از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات امروز طی محفلی توسط الحاج ملا محمد. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۲/۱۰ - ۱۵:۲۲
Background image

جلسه هماهنگی از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات با نماینده گان مؤسسات دایر گردید

تحت ریاست محترم الحاج ملا محمد یونس آخندزاده وزیر احیاء و انکشاف دهات  قبل از ظهر امروز جلسه هماهنگی با نماینده گان مؤسسات تدویر یافت .

در این جلسه که در مقر وزارت احیاء و انکشاف دهات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۲/۱۰ - ۸:۱۲
Background image

آغاز کار (۱۱۶) پروژه مختلف انکشافی در مربوطات ولایت میدان وردک

کار(۱۱۶) پروژه مختلف انکشافی در مربوطات ولسوالی جغتو ولایت میدان وردک به ارزش حدود (۲۰۳) میلیون افغانی از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات امروز طی محفلی توسط محترم الحاج ملا محمد یونس. . .

BACK TO NEWS