تهیه‌ی آب آشامیدنی صحی برای ۷۴ خانواده در ننگرهار

content_manager
دوشنبه ۱۳۹۹/۷/۲۱ - ۹:۳۰
په ننګرهار ولایت کې ۷۴ کلیوالي کورنیو ته د څښاک پاکې اوبه برابرې شوې

با اعمار یک شبکه‌ی آبرسانی به ارزش ۱.۲ میلیون افغانی از سوی برنامه ملی میثاق شهروندی وزارت احیا و انکشاف دهات، ۷۴ خانواده در روستای غوزکی ولسوالی دوربابای ولایت ننگرهار، به آب آشامیدنی صحی دسترسی یافته اند.

این شبکه دارای ۷ شیردهن و یک ذخیره به ظرفیت ۲۳ هزار لیتر آب می‌باشد و در جریان ساخت آن ۱۱۴۷ روز کاری برای کارگران فنی و غیرفنی ایجاد شده است.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۵ - ۸:۱۹
Background image

آغاز کار (۱۷۵) پروژه مختلف انکشافی در مربوطات ولایت پروان

کار (۱۷۵) پروژه مختلف انکشافی در مربوطات ولسوالی های سالنگ و شینواری ولایت پروان به ارزش بیش از (۲۴۵) میلیون افغانی از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات امروز طی محفلی توسط الحاج ملا محمد. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۲/۱۰ - ۱۵:۲۲
Background image

جلسه هماهنگی از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات با نماینده گان مؤسسات دایر گردید

تحت ریاست محترم الحاج ملا محمد یونس آخندزاده وزیر احیاء و انکشاف دهات  قبل از ظهر امروز جلسه هماهنگی با نماینده گان مؤسسات تدویر یافت .

در این جلسه که در مقر وزارت احیاء و انکشاف دهات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۲/۱۰ - ۸:۱۲
Background image

آغاز کار (۱۱۶) پروژه مختلف انکشافی در مربوطات ولایت میدان وردک

کار(۱۱۶) پروژه مختلف انکشافی در مربوطات ولسوالی جغتو ولایت میدان وردک به ارزش حدود (۲۰۳) میلیون افغانی از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات امروز طی محفلی توسط محترم الحاج ملا محمد یونس. . .

BACK TO NEWS