۳۸.۸ کیلومتر سرک طی سال مالی ۱۳۹۹ در ولایت لغمان ساخته شده است

mrrd-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۱/۷ - ۱۴:۴۸
Construction of 38,8 Km road within one year in Laghman province

طی سال مالی ۱۳۹۹ حدود ۳۸.۸ کیلومتر سرک با هزینه‌ی نزدیک به ۳۴ میلیون افغانی از سوی برنامه‌ی ملی راه‌سازی روستایی وزارت احیا و انکشاف دهات در مرکز و ولسوالی‌های ولایت لغمان ساخته شده و کار ساخت ۶.۶۲ کیلومتر سرک کانکریتی دیگر و ۱۰۰ متر پل در این ولایت جریان دارد.

در جریان تطبیق این پروژه‌ها صدها روز کاری ایجاد شده و پس از تکمیل شدن آن‌ها بخش بزرگی از مشکلات ترانسپورتی مردم محل رفع شده است.

گفتنی است که علاوه بر این‌ها، کار سروی ۸۵ کیلومتر سرک دیگر برای چهار ولسوالی لغمان نیز تکمیل شده است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۸:۳۷
Background image

سیمینار هماهنگی رؤسای مرکزی و ولایتی به پایان رسید

سیمینار سه روزه هماهنگی رؤسای مرکزی و ولایتی وزارت احیاء و انکشاف دهات، امروز با سخنرانی محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات پایان یافت.

در این سیمینار، الحاج. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۸:۴۷
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با والی ولایت فراه دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با محترم الحاج ملا محمد حافظ مجاهد والی ولایت فراه دیدار نمود.

در آغاز این دیدار، والی ولایت فراه در مورد. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۱۳:۳۷
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با متنفذین و محاسن ‌سفیدان ولایت پروان دیدار کرد

در آغاز دیدار، متنفذین ولایت پروان از فعالیت‌ های وزارت احیاء و انکشاف دهات در این ولایت ابراز رضایت نموده و گفتند: الحمدلله امارت اسلامی برای ما چنین زمینه‌ ای را فراهم ساخته است تا. . .

BACK TO NEWS