سرپرست وزیر احیا و انکشاف دهات برنامه‌ی دسترخوان ملی را از ولایت ننگرهار آغاز کرد

mrrd-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۹/۱۸ - ۱۵:۸
The Acting Minister of MRRD launched The Relief Effort for Afghan Communities and Households (DISTARKHWAN MILI) from Nangarhar province

پوهندوی مجیب‌الرحمن کریمی، سرپرست وزیر احیا و انکشاف دهات روز سه شنبه (۱۸ قوس) طی سفری به ولایت ننگرها، برنامه‌ی دسترخوان ملی را در این ولایت افتتاح کرد.

 

برنامه‌‌ی دسترخوان ملی قرار است در دو مرحله، ۹۰ درصد تمامی باشندگان کشور را تحت پوشش قرار دهد که در مرحله‌ی اول برای ۱.۶۷ میلیون خانواده‌ی ساکن در ۱۲۸۹۶ روستای ۳۴ ولایت کشور به ارزش ۸۶ میلیون دالر مواد کمکی توزیع شده و در مرحله‌ی دوم نیز حدود ۲.۵ میلیون خانواده در ۲۰ هزار و ۳۹۷ روستای دیگر تحت پوشش قرار گرفته و از مواد کمکی به ارزش ۱۴۰.۱ میلیون دالر مستفید خواهند شد.

 

جناب کریمی در مراسم افتتاحیه‌ی این برنامه در ننگرهار گفت: «برنامه‌ی دسترخوان ملی در مرحله‌ی اول ۱۸۷ هزار و ۷۰۳ خانواده‌ی ساکن در ۸ ولسوالی ولایت ننگرهار را پوشش داده و برای آن‌ها به ارزش ۹.۷ میلیون دالر مواد کمکی توزیع خواهد کرد.»

 

به گفته‌ی پوهندوی مجیب‌الرحمن کریمی، وزارت احیا و انکشاف دهات در سال جاری ۲۰۲ پروژه‌ی انکشافی به ارزش ۳۹۲ میلیون افغانی را در ننگرهار تطبیق کرده است که در جریان آن ۲۷۶ هزار و ۱۳۷ روز کاری فراهم آمده و پس از تکمیل شدن، ۵۸ هزار و ۹۹۳ خانواده از مزایای آن‌ها مستفید شده اند.

 

همچنان، در حال حاضر کار روی ۳۹۲ پروژه‌ی دیگر با هزینه‌ی ۱ میلیارد و ۲۸۱ میلیون افغانی در سکتور‌های آبیاری، آبرسانی، ترانسپورت و انرژی قابل تجدید، در این ولایت جریان دارد که با تطبیق پروژه‌های یادشده ضمن ایجاد ۵۲۴ هزار و ۶۶۷ روز کاری، ۱۱۲ هزار و ۷۱۶ خانواده از مزایای آن‌ها بهره‌مند خواهند شد.

 

علاوه بر این‌ها، وزارت احیا و انکشاف دهات برای سال ۱۴۰۰ خورشیدی نیز تطبیق ۹۰۶ پروژه را در سکتورهای مختلف برای ولایت ننگرهار در برنامه دارد.

 

 

قابل یادآوری است که از ۲۲۱ باب مکتب که قرار است زیر چتر پروژه‌ی اقرای برنامه‌ی ملی میثاق شهروندی وزارت احیا و انکشاف دهات در ولایت ننگرهار ساخته شود، کارهای ۱۵۱ باب آن رو به اکمال است و به زودی به بهره براری سپرده خواهد شد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱/۲۳ - ۱۰:۱۹
Background image

(۲۴۴) پروژه مختلف انکشافی در مربوطات ولایت لغمان تکمیل و به بهره‌ برداری سپرده شد

از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات، (۲۴۴) پروژه مختلف انکشافی در مربوطات ولسوالی‌ های علیشنگ و بادپش ولایت لغمان به ارزش (۲۷۸) میلیون افغانی تکمیل و طی محفلی توسط محترم الحاج ملا محمد. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱/۲۳ - ۱۰:۱۲
Background image

کار ساخت ( ۱۶۱ ) پروژه مختلف انکشافی در مربوطات ولایت لغمان آغاز گردید

کار اعمار (۱۶۱) پروژه‌ مختلف انکشافی در مربوطات ولسوالی علینگار ولایت لغمان، به هزینه حدود (۲۹۵) میلیون افغانی طی محفلی از طریق وزارت احیا و انکشاف دهات توسط الحاج ملا محمد یونس. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱/۶ - ۹:۲۹
Background image

آغاز کار (۶۸) پروژه انکشافی در مربوطات ولایت کاپیسا

کار (۶۸) پروژه انکشافی به ارزش(۱۲۰) میلیون افغانی در مربوطات ولسوالی تگاب ولایت کاپیسا از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات امروز طی محفلی توسط الحاج ملا محمد یونس آخندزاده سرپرست آن وزارت. . .

BACK TO NEWS