جریان کار ساخت یک پایه پل و یک سرک کانکریتی به ارزش ۱۰ میلیون افغانی در کابل

mrrd-admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۳/۱۹ - ۱۴:۴۴
جریان کار ساخت یک پایه پل و یک سرک کانکریتی به ارزش ۱۰ میلیون افغانی در کابل

کار ساخت ۱۱۴ متر سرک کانکریتی و ۱۸ متر پل به ارزش بیش از ۱۰ میلیون افغانی از سوی دفتر انسجام برنامه‌های ساحوی وزارت احیا و انکشاف دهات در روستای سرخانخیل ولسوالی فرزه‌ی ولایت کابل ۱۵ در صد پیشرفته است.

در جریان تطبيق این پروژه ۴۶۴۳ روز کاری ایجاد شده و پس از تکمیل شدن آن ۸۷۵۰ تن از باشندگان محل از مزایای آن‌ مستفید خواهند شد.

گفتنی است که با ساخت سرک و پل یادشده بخش بزرگی از مشکلات ترانسپورتی مردم رفع می‌شود.

 

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۸:۳۷
Background image

سیمینار هماهنگی رؤسای مرکزی و ولایتی به پایان رسید

سیمینار سه روزه هماهنگی رؤسای مرکزی و ولایتی وزارت احیاء و انکشاف دهات، امروز با سخنرانی محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات پایان یافت.

در این سیمینار، الحاج. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۸:۴۷
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با والی ولایت فراه دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با محترم الحاج ملا محمد حافظ مجاهد والی ولایت فراه دیدار نمود.

در آغاز این دیدار، والی ولایت فراه در مورد. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۱۳:۳۷
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با متنفذین و محاسن ‌سفیدان ولایت پروان دیدار کرد

در آغاز دیدار، متنفذین ولایت پروان از فعالیت‌ های وزارت احیاء و انکشاف دهات در این ولایت ابراز رضایت نموده و گفتند: الحمدلله امارت اسلامی برای ما چنین زمینه‌ ای را فراهم ساخته است تا. . .

BACK TO NEWS