جریان کار ساخت یک شبکه‌ی آبرسانی به ارزش ۲.۵ میلیون افغانی در کندز

Ehsan_admin
شنبه ۱۳۹۸/۹/۱۶ - ۱۵:۱۱
کندز

کار ساخت یک شبکه‌ی آب آشامیدنی صحی به ارزش ۲.۵ میلیون افغانی از طرف برنامه‌ی ملی میثاق شهروندی وزارت احیا و انکشاف دهات در روستای حمید بای مربوط مرکز ولایت کندز ۹۰ درصد پیش رفته است.
طول این شبکه ۲۵۶۰ متر بوده و شامل ۲۱ شیردهن، یک چاه آب آشامیدنی صحی به عمق ۷۰ متر و یک ذخیره با ظرفیت ۲۰ متر مکعب آب می‌باشد.
گفتنی است که در جریان ساخت این پروژه ۱۶۳۵ روز کاری برای کارگران فنی وغیر فنی ایجاد شده و با تکمیل آن حدود ۶۰۴ خانواده به آب آشامیدنی صحی دسترسی پیدا خواهند کرد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۵:۴۲
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با والی ولایت بغلان دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات امروز در دفتر کارش با محترم مولوی عبدالله مختار والی ولایت بغلان دیدار نمود.

در این دیدار والی ولایت بغلان مشکلات و نیازمندی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۸:۵۴
Background image

تفاهم ‌نامه ‌های همکاری میان وزارت احیاء و انکشاف دهات و پوهنتون ‌های خصوصی به امضاء رسید

تفاهم ‌نامه ‌های همکاری میان انستیتیوت انکشاف دهات وزارت احیاء و انکشاف دهات و پوهنتون ‌های خصوصی، امروز طی نشستی از سوی محترم الحاج محمد ارسلاح خروتی، معین امور آبادی دهات این وزارت،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۲:۲۵
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با بزرگان قومی و متنفذین ولایات پکتیا و خوست ملاقات نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات با بزرگان قومی و متنفذین ولایت های پکتیا و خوست دیدار نمود.

در این دیدار آنها خواستار تطبیق پروژه های بیشتر انکشافی در ولایات. . .

BACK TO NEWS