جریان کار ساخت دیوار گبیونی در ولسوالی سروبی ولایت کابل

mrrd_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۷/۲۸ - ۱۴:۵۴
په کابل کې د یوه ګبیوني دیوال کار ۳۰ سلنه مخکې تللی

کار مرحله‌ی دوم پروژه‌ی ساخت دیوار محافظتی گبیونی در ولسوالی سروبی ولایت کابل که به منظور جلوگیری از رسیدن آسیب‌های جانی و مالی به مردم در اثر سرازیر شدن سیلاب‌ها اعمار می‌شود، ۳۰ در صد پیش‌ رفته است.

در جریان تطبیق این پروژه که بر اساس هدایت رییس جمهور کشور، زیر چتر دفتر انسجام برنامه‌های ساحوی وزارت احیا و انکشاف دهات تطبیق می‌شود، ۳۹ هزار و ۱۴۴ روز کاری ایجاد شده و ۳۵ هزار و ۵۱۴ تن از باشندگان محل از مزایای آن مستفید خواهند شد.

گفتنی است که کار مرحله‌ی اول این پروژه نیز ۸۵ در صد پیشرفت داشته است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۸:۵۴
Background image

تفاهم ‌نامه ‌های همکاری میان وزارت احیاء و انکشاف دهات و پوهنتون ‌های خصوصی به امضاء رسید

تفاهم ‌نامه ‌های همکاری میان انستیتیوت انکشاف دهات وزارت احیاء و انکشاف دهات و پوهنتون ‌های خصوصی، امروز طی نشستی از سوی محترم الحاج محمد ارسلاح خروتی، معین امور آبادی دهات این وزارت،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۲:۲۵
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با بزرگان قومی و متنفذین ولایات پکتیا و خوست ملاقات نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات با بزرگان قومی و متنفذین ولایت های پکتیا و خوست دیدار نمود.

در این دیدار آنها خواستار تطبیق پروژه های بیشتر انکشافی در ولایات. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۹:۴۳
Background image

آغاز کار ساخت (۴) شبکه آبرسانی در مربوطات ولایت دایکندی

کار ساخت (۴) شبکه آبرسانی در مربوطات ولسوالی پاتو ولایت دایکندی به مصرف بیش از (۲۹،۹) میلیون افغانی از وزارت ریاست احیاء و انکشاف دهات طی محفلی توسط محترم الحاج مولوی عبدالرحمن حلیم. . .

BACK TO NEWS