جریان فعالیت‌ برنامه انکشاف اقتصاد روستایی وزارت احیا و انکشاف دهات در هلمند

Ehsan_admin
شنبه ۱۳۹۹/۲/۲۷ - ۲۲:۲۰
هلمند

در سلسله آغاز فعالیت‌های برنامه انکشاف اقتصاد روستایی وزارت احیا و انکشاف دهات در ۲۳ ولایت کشور از طریق موسسات همکار، جریان آگاهی‌دهی در مورد اهداف و فعالیت‌های این برنامه به شماری از شوراهای انکشافی واقع شهر لشکرگاه، مرکز ولایت هلمند آغاز شده و در نتیجه‌، تا کنون ۲۳۶ گروپ پس‌انداز در مناطق مربوطه تاسیس شده است.

موسسه کوار از جمله موسسات همکار برنامه انکشاف اقتصاد روستایی محسوب می‌شود که در امر تطبیق این برنامه در ولایت هلمند و شش ولایت دیگر کشور فعالیت دارد.

قابل یاددهانی است که قرار است ۱۷۵۲ گروپ پس‌انداز با ۱۷۵۲۰ عضو، طی پنج سال فعالیت این برنامه در ولایت هلمند تاسیس شود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۹:۹
Background image

کار ساخت (۴۲) شبکه‌ آب آشامیدنی صحی در مربوطات ولایت پکتیکا آغاز گردید

کار ساخت (۴۲) شبکه‌ آب آشامیدنی صحی در مربوطات ولسوالی‌ های گومل، وازیخوا، دیله، خوشامند، جانی‌خیل، چهار بران و شکین ولایت پکتیکا به مصرف بیش از (۲۰۱) میلیون افغانی از طریق وزارت احیا و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۸:۵۶
Background image

کار حفاری (۴۰) حلقه چاه آب آشامیدنی صحی در مربوطات ولایت میدان وردک آغاز گردید

کار حفاری (۴۰) حلقه چاه نیمه عمیق آب آشامیدنی صحی در مربوطات میدان شهر مرکز ولایت میدان وردک و ولسوالی های نرخ و سید آباد این ولایت از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات طی محفلی توسط محترم. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱ - ۱۰:۳۸
Background image

کار ساخت(۱۲) شبکهٔ آبرسانی در مربوطات ولایت بامیان آغاز گردید

کار ساخت(۱۲) شبکه آبرسانی به‌ ارزش حدود (۳۷) میلیون افغانی در مربوطات مرکز و ولسوالی یکاولنگ ولایت بامیان از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات طی محفلی توسط محترم الحاج ملا محمد یونس اخند. . .

BACK TO NEWS