تکمیل کار ساخت ۵ کیلومتر سرک به ارزش ۱۷ میلیون افغانی در دایکندی

mrrd-admin
شنبه ۱۳۹۹/۹/۱ - ۱۴:۲۱
تکمیل کار ساخت ۵ کیلومتر سرک به ارزش ۱۷ میلیون افغانی در دایکندی

کار ساخت ۵ کیلومتر سرک جغل فرش به ارزش ۱۷ میلیون افغانی با ساختمان‌های آبرو آن از قریه سرتمران ولسوالی گیتی الی روستای بالاویر ولسوالی خدیر ولایت دایکندی از سوی برنامه‌ی ملی راه‌سازی روستایی وزارت احیا و انکشاف دهات تکمیل و به بهره برداری سپرده شد. در جریان ساخت این سرک ۶۲۰۰ روز کاری ایجاد شده و با تکمیل آن ۱۲ هزار تن از باشندگان قریه‌های بالاویر، چهاردو، نمازگاه، شاه خیران، قاضی سعید، بندسی، کهنه ده، میانه مزار و قریه سرتمران را به مراکز خدمات اولیه وصل شده‌اند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۱۰:۱۶
Background image

از روند کار های ساختمانی سرک ولسوالی واخان ولایت بدخشان بازدید به ‌عمل آمد

مولوی شرف‌الدین مسلم، معین پلان و پالیسی وزارت احیاء و انکشاف دهات، در جریان سفر کاری خود به ولایت بدخشان در رآس یک هیأت، از روند کار های ساختمانی سرک ولسوالی واخان که با هزینه (۳۶۵) می. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۱۴:۰
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات به ولایت های غزنی و زابل سفر نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور، وزیر احیاء و انکشاف دهات و هیآت همراه شان از ریاست های احیاء و انکشاف دهات ولایت های غزنی و زابل دیدار نمودند.

 

 در این دیدار محترم وزیر صاحب با. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۷ - ۸:۲۴
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با والی ولایت نورستان و بزرگان قومی آنجا دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با الحاج مولوی زین‌العابدین عابد والی ولایت نورستان و بزرگان قومی آن ولایت دیدار نمود.

در آغاز این دیدار،. . .

BACK TO NEWS