تکمیل کار ساخت ۵۶۵ متر کانال آبیاری به ارزش ۱.۷ میلیون افغانی در پکتیا

mrrd-admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۳/۱۲ - ۱۵:۱
په پکتیا کې د ۱.۷ میلیونه افغانیو په ارزښت د ۵۶۵ متره کرنیز کانال د جوړولو کار بشپړشو.

کار ساخت ۵۶۵ متر کانال آبیاری به ارش ۱.۷ میلیون افغانی از سوی برنامه‌ی ملی میثاق شهروندی وزارت احیا و انکشاف دهات در روستای کندرخیلِ روزن خیل ولسوالی سید کرم ولایت پکتیا تکمیل و به بهره برداری سپرده شد.

در جریان ساخت این کانال که ۳۸۰ جریب زمین‌ زراعتی را آبیاری می‌کند، ۲۳۴۶ روز کاری ایجاد شده و پس از تکمیل شدن، ۱۸۷ خانواده از مزایای آن مستفید شده اند.

گفتنی است که برنامه‌ی میثاق شهروندی ۸۶ پروژه‌ی آبرسانی، برق سولری، سرک‌های فرعی و آبیاری را در در ولسوالی سید کرم تطبیق می‌کند که از آن جمله کار تعدادی از پروژه‌ها تکمیل شده و تعدادی از آن‌ها رو به اکمال اند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۷ - ۹:۳۰
Background image

وزیر محترم وزارت احیاء و انکشاف دهات معرفی شد

به اساس حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی الحاج ملا عبداللطیف منصور صاحب که به حیث وزیر وزارت احیاء و انکشاف دهات تعیین گردیده بود امروز طی محفلی از طرف مولوی سیف الرحمن تائب. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۹:۹
Background image

کار ساخت (۴۲) شبکه‌ آب آشامیدنی صحی در مربوطات ولایت پکتیکا آغاز گردید

کار ساخت (۴۲) شبکه‌ آب آشامیدنی صحی در مربوطات ولسوالی‌ های گومل، وازیخوا، دیله، خوشامند، جانی‌خیل، چهار بران و شکین ولایت پکتیکا به مصرف بیش از (۲۰۱) میلیون افغانی از طریق وزارت احیا و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۸:۵۶
Background image

کار حفاری (۴۰) حلقه چاه آب آشامیدنی صحی در مربوطات ولایت میدان وردک آغاز گردید

کار حفاری (۴۰) حلقه چاه نیمه عمیق آب آشامیدنی صحی در مربوطات میدان شهر مرکز ولایت میدان وردک و ولسوالی های نرخ و سید آباد این ولایت از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات طی محفلی توسط محترم. . .

BACK TO NEWS