تکمیل کار ساخت یک شبکه‌ی آبرسانی به ارزش ۵ میلیون افغانی در سرپل

content_manager
شنبه ۱۳۹۹/۶/۲۲ - ۱۰:۴۱
تکمیل کار ساخت یک شبکه‌ی آبرسانی به ارزش ۵ میلیون افغانی در سرپل

کار ساخت یک شبکه‌ی آبرسانی به ارزش ۵ میلیون افغانی از سوی برنامه‌ی ملی آبرسانی و حفظ الصحه روستایی وزارت احیا و انکشاف دهات در روستای زیر چغت ولسوالی سوزمه قلعه‌ی ولایت سرپل تکمیل و به بهره برداری سپرده شد.

این شبکه دارای یک حلقه چاه، یک ذخیره‌ی آهن‌کانکریتی به ظرفیت ۵۰ مترمکعب، ۷ کیلومتر پایپ، ۳۰ تخته سولر و ۲۲ شیردهن آبگیر می‌باشد.

گفتنی است که پیش از این، باشندگان روستای زیر چغت با کمبود جدی آب آشامیدنی مواجه بودند و همه ساله در فصل تابستان برای شان آبرسانی اضطراری با تانکر انجام می‌شد، اکنون با ساخت شبکه‌ی یاد شده ۴۵۰ خانواده در این روستا به گونه‌ی مستقیم آب آشامیدنی صحی دسترسی یافته اند و به مشکلات شان از ناحیه‌ی کمبود آب، نقطه‌ی پایان گذاشته شده است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۸:۳۷
Background image

سیمینار هماهنگی رؤسای مرکزی و ولایتی به پایان رسید

سیمینار سه روزه هماهنگی رؤسای مرکزی و ولایتی وزارت احیاء و انکشاف دهات، امروز با سخنرانی محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات پایان یافت.

در این سیمینار، الحاج. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۸:۴۷
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با والی ولایت فراه دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با محترم الحاج ملا محمد حافظ مجاهد والی ولایت فراه دیدار نمود.

در آغاز این دیدار، والی ولایت فراه در مورد. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۱۳:۳۷
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با متنفذین و محاسن ‌سفیدان ولایت پروان دیدار کرد

در آغاز دیدار، متنفذین ولایت پروان از فعالیت‌ های وزارت احیاء و انکشاف دهات در این ولایت ابراز رضایت نموده و گفتند: الحمدلله امارت اسلامی برای ما چنین زمینه‌ ای را فراهم ساخته است تا. . .

BACK TO NEWS