بازدید از شبکه آبرسانی در ولایت بادغیس

noor_admin
یکشنبه ۱۴۰۱/۶/۲۷ - ۱۵:۳۶
کليو

سرپرست وزارت احیا و انکشاف دهات از شبکه بزرگ آبرسانی ولایت بادغیس دیدن نمود.

محترم الحاج ملا محمد یونس آخند زاده سرپرست وزارت احیا و انکشاف دهات در رآس یک هیأت عازم ولایت بادغیس گردیده و از یک شبکه بزرگ آبرسانی آن ولایت دیدن نمود.

هنگام بازید این شبکه سرپرست وزارت احیا و انکشاف دهات گفت : این شبکه آبرسانی از ولسوالی قادس الی شهر قلعه نو مرکز ولایت بادغیس امتداد داشته که به سه قسمت ساخته شده است قسمت اول آن در ولسوالی قادس می باشد که شش برمه در آن ایستاده و دارای یک ذخیره کوچک می باشد ، قسمت دوم ان نصب پایپ 16 انچ است که در ذخیره مرکزی وصل می باشد که به ظرفیت سه هزار متر مکعب آب را در 46 کیلومتری آن ولسوالی انتقال می دهد که این بخش هم تکمیل گردیده است و قسمت سوم آن ساختمان یک ذخیره بزرگ می باشد که با نصب پایپ 20 انچ آب را در تمام نقاط شهر قلعه نو می رساند.

سرپرست وزارت احیا و انکشاف دهات افزود که کار این شبکه آبرسانی 70 فیصد تکمیل گردیده و عنقریب 30  فیصد دیگر آن هم  انشاءالله درهمین نزدیکی ها تکمیل و مورد بهره برداری قرارمی گیرد.

قابل یادآوریست که  در هنگام بازدید این شبکه روسای احیا و انکشاف دهات ولایت هرات،هلمند، بادغیس، رئیس مخابرات ولایت بادغیس و مشاور حقوقی وزارت احیا و انکشاف دهات حضور داشتند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۵ - ۱۴:۳۱
Background image

جلسه هماهنگی با نماینده گان مؤسسات از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات دایر گردید

تحت ریاست الحاج ملا محمد یونس آخند زاده وزیر احیاء و انکشاف دهات امروز قبل از ظهر جلسه هماهنگی در ارتباط به آب و حفظ الصحه با نماینده گان مؤسسات تدویر یافت .

در این جلسه که در مقر. . .

شنبه ۱۴۰۴/۵/۴ - ۹:۸
Background image

وزارت احیاء و انکشاف دهات دستاورد ها و فعالیت های یکسالۀ خود را با رسانه ها شریک نمود

محترم الحاج ملا محمد یونس آخند زاده سرپرست وزارت احیاء وانکشاف دهات قبل از ظهر امروز دستاورد ها و فعالیت های یک سالۀ خویش را طی کنفرانس خبری در مرکز اطلاعات و رسانه های حکومت به رسانه. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۵ - ۸:۱۹
Background image

آغاز کار (۱۷۵) پروژه مختلف انکشافی در مربوطات ولایت پروان

کار (۱۷۵) پروژه مختلف انکشافی در مربوطات ولسوالی های سالنگ و شینواری ولایت پروان به ارزش بیش از (۲۴۵) میلیون افغانی از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات امروز طی محفلی توسط الحاج ملا محمد. . .

BACK TO NEWS