ایجاد فضای سالم درسی برای دانش‌آموزان ۷۰ خانواده در بلخ

mrrd-admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۳/۵ - ۱۵:۲۰
ایجاد فضای سالم درسی برای دانش‌آموزان ۷۰ خانواده در بلخ

با ساخت یک باب مکتب با هزینه‌ی ۳.۶ میلیون افغانی زیر چتر پروژه‌ی اقرای برنامه‌ی ملی میثاق شهروندی وزارت احیا وانکشاف دهات در روستای کاریز خرد ولسوالی دهدادی ولایت بلخ، برای دانش آموزان ۷۰ خانواده زمینه‌ی فراگیری علم در فضای سالم درسی فراهم آمده است.

این مکتب دارای ۶ صنف درسی و ۳ تشناب بوده و در جریان ساخت آن برای ده‌ها تن از کارگران فنی و غیرفنی زمینه‌ی کار فراهم شده است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۸:۳۷
Background image

سیمینار هماهنگی رؤسای مرکزی و ولایتی به پایان رسید

سیمینار سه روزه هماهنگی رؤسای مرکزی و ولایتی وزارت احیاء و انکشاف دهات، امروز با سخنرانی محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات پایان یافت.

در این سیمینار، الحاج. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۸:۴۷
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با والی ولایت فراه دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با محترم الحاج ملا محمد حافظ مجاهد والی ولایت فراه دیدار نمود.

در آغاز این دیدار، والی ولایت فراه در مورد. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۱۳:۳۷
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با متنفذین و محاسن ‌سفیدان ولایت پروان دیدار کرد

در آغاز دیدار، متنفذین ولایت پروان از فعالیت‌ های وزارت احیاء و انکشاف دهات در این ولایت ابراز رضایت نموده و گفتند: الحمدلله امارت اسلامی برای ما چنین زمینه‌ ای را فراهم ساخته است تا. . .

BACK TO NEWS