افتتاح دو پروژه انکشافی در مربوطات ولسوالی خاکجبار ولایت کابل

noor_admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۸ - ۱۳:۳۹
1

کار دو پروژه انکشافی در مربوطات شورا های زندان و گل قلعه ولسوالی خاکجبار ولایت کابل از سوی وزارت احیا و انکشاف دهات به کمک مالی موسسه اکتد زیر چتر و نظارت رياست احیا و انکشاف دهات ولایت کابل پیش برده می شود توسط محترم مولوی عبدالرحمن حلیم معین مالی و اداری وزارت احیا و انکشاف دهات افتتاح  و آغاز گردید.

یکی آن پروژه پاککاری کانال و جغل اندازی و هموار کاری سرک می باشدکه به مصرف 332930 افغانی به طول 960 متر در قریه گل قلعه این ولسوالی تطبیق می گردد که با تکمیل شدن آن 200 جریب زمین زراعتی تحت آبیاری قرار می گیرد. با تطبیق این پروژه برای 47 تن از باشنده گان محل 808 روز کاری ایجاد گردیده و 57 خانواده قریه متذکره از آن مستفید خواهند گردید.

پروژه دیگر در شورای زندان ولسوالی خاکجبار به مصرف 9100701 افغانی شامل پاککاری کانال به طول 150 متر، پاککاری کاریز به طول 505 متر و پاککاری ذخیره های آب زراعتی شامل چهار ذخیره به ظرفیت 5099 متر مکعب آب بوده که 150 جریب زمین زراعتی از آن آبیاری می گردد. با تطبیق این پروژه ها برای 106 نفر 805 روز کاری ایجاد گردیده و 132 خانواده از آن مستفید خواهند گردید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۹:۹
Background image

کار ساخت (۴۲) شبکه‌ آب آشامیدنی صحی در مربوطات ولایت پکتیکا آغاز گردید

کار ساخت (۴۲) شبکه‌ آب آشامیدنی صحی در مربوطات ولسوالی‌ های گومل، وازیخوا، دیله، خوشامند، جانی‌خیل، چهار بران و شکین ولایت پکتیکا به مصرف بیش از (۲۰۱) میلیون افغانی از طریق وزارت احیا و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۸:۵۶
Background image

کار حفاری (۴۰) حلقه چاه آب آشامیدنی صحی در مربوطات ولایت میدان وردک آغاز گردید

کار حفاری (۴۰) حلقه چاه نیمه عمیق آب آشامیدنی صحی در مربوطات میدان شهر مرکز ولایت میدان وردک و ولسوالی های نرخ و سید آباد این ولایت از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات طی محفلی توسط محترم. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱ - ۱۰:۳۸
Background image

کار ساخت(۱۲) شبکهٔ آبرسانی در مربوطات ولایت بامیان آغاز گردید

کار ساخت(۱۲) شبکه آبرسانی به‌ ارزش حدود (۳۷) میلیون افغانی در مربوطات مرکز و ولسوالی یکاولنگ ولایت بامیان از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات طی محفلی توسط محترم الحاج ملا محمد یونس اخند. . .

BACK TO NEWS