افتتاح بند میانکو در مربوطات ولایت کندهار
بند میانکوی ناحیه نهم شهر کندهار امروز رسماً توسط الحاج ملا محمد یونس آخند زاده سرپرست وزارت احیا وانکشاف دهات افتتاح گردید.
در مراسم افتتاح این بند ملا عبدالجبار حکمت رئیس احیا وانکشاف دهات ولایت کندهار، حاجی قاری عبدالسلام عمری نماینده خاص والی کندهارو یک تعداد مسئوولین دولتی دیگر اشتراک نموده بودند.
در هنگام افتتاح این بند سرپرست وزارت احیا وانکشاف دهات ضمن اظهار خوشی از ساخت این بند در مورد اهداف و کارکرد های وزارت سخنرانی نموده افزود :با پیروزی امارت اسلامی افغانستان پروژه های انکشافی مانند کندهار در تمام ولایات تطبیق و عملی می گردد منسوبین وزارت شب و روز در تلاش هستند تا برای روستائیان خدمت نمایند. بعداً انجنیر اسدالله عمار سرپرست ریاست ساختمان های آبیاری روستایی وزارت در مورد بند میانکو معلومات داده افزود : این بند با 195 متر طول و 10 متر ضخامت به مصرف 17 میلیون افغانی در طول یک سال اعمار می گردد که 90 فیصد مصرف آن از بودیجه وزارت احیا وانکشاف دهات و 10 فیصد ان سهم مردم می باشد . با ساخت این بند زمین های زراعتی این محل از خطر سیلاب ها در امان گردیده و همچنان آب برای مواشی ، کوچی ها و مالداران ذخیره می گردد تا از ان استفاده کنند و برای باشنده گان محل یک محل تفریگاه خوب نیز ایجاد می گردد.
