آغاز سروی اتحادیه های قرضه دهی و پس انداز قریه وی  توسط انستتیوت انکشاف دهات افغانستان

Ehsan_admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۸/۲۰ - ۱۴:۳۰
انستیتیوت

بر اساس  حکم مقام محترم وزارت احیا و انکشاف دهات قرار است که سروی اتحادیه های قرضه دهی و پس انداز قریه وی ، مربوط  به برنامه ملی انکشاف اقتصاد روستایی WEERDP - ، در پنچ ولایت کشور (هرات ، بامیان ، بلخ ، ننگرهار و پروان) توسط انستتیوت انکشاف دهات وزارت احیا و انکشاف دهات  آغاز و تطبیق گردد.
در این سروی آمریت تحقیقات و سروی انستتیوت  انکشاف دهات به شکل تخنیکی از مجموع 500 اتحادیه در پنچ ولایت ذکرشده، 175 اتحادیه را به طور تصادفی انتخاب نموده و عملاٌ  کار سروی را آن ها اغاز می نماید .
گفتنی است که تا اکنون تعداد زیادی از   پروژه های برنامه انکشاف اقتصاد روستایی ، در پنچ ولایت های یاد شده تطبیق شده و تعداد کثیری هم در جریان تطبیق و عملی شدن می باشد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۵ - ۸:۱۹
Background image

آغاز کار (۱۷۵) پروژه مختلف انکشافی در مربوطات ولایت پروان

کار (۱۷۵) پروژه مختلف انکشافی در مربوطات ولسوالی های سالنگ و شینواری ولایت پروان به ارزش بیش از (۲۴۵) میلیون افغانی از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات امروز طی محفلی توسط الحاج ملا محمد. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۲/۱۰ - ۱۵:۲۲
Background image

جلسه هماهنگی از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات با نماینده گان مؤسسات دایر گردید

تحت ریاست محترم الحاج ملا محمد یونس آخندزاده وزیر احیاء و انکشاف دهات  قبل از ظهر امروز جلسه هماهنگی با نماینده گان مؤسسات تدویر یافت .

در این جلسه که در مقر وزارت احیاء و انکشاف دهات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۲/۱۰ - ۸:۱۲
Background image

آغاز کار (۱۱۶) پروژه مختلف انکشافی در مربوطات ولایت میدان وردک

کار(۱۱۶) پروژه مختلف انکشافی در مربوطات ولسوالی جغتو ولایت میدان وردک به ارزش حدود (۲۰۳) میلیون افغانی از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات امروز طی محفلی توسط محترم الحاج ملا محمد یونس. . .

BACK TO NEWS