برای نزدیک به ۱۲ هزار خانواده در نورستان برق آفتابی توزیع می‌ شود

mrrd_admin
یکشنبه ۱۳۹۷/۱۰/۲۳ - ۱۴:۰
تصویر

پوهنمل مجیب‌ الرحمن کریمی، وزیر احیا و انکشاف دهات دیروز با حافظ عبدلقیوم، والی نورستان به منظور شنیدن خواست‌ها و مشکلات مردم آن ولایت دیدار کرد.
در آغاز والی نورستان مشکلات نبود راه‌های ترانسپورتی و کمبود آب آشامیدنی را با وزیر احیا و انکشاف دهات شریک کرده، خواستار تطبیق پروژه‌ی توزیع برق آفتابی در مناطق سرحدی این ولایت شد.
وزیر احیا و انکشاف دهات پس از شنیدن خواست‌ها و مشکلات مذکور، گفت که بخش دوم سرکی که بخش اول آن در پارون، مرکز نورستان ساخته شده است، به طول ۵۱۰ متر از سوی دفتر انسجام برنامه‌های ساحوی وزارت احیا و انکشاف دهات ساخته خواهد شد.
جناب کریمی افزود که برای ۱۱۴۱۱ خانواده در ولسوالی‌های برگمتال و کامدیش برق آفتابی توزیع خواهد شد که از آن جمله سروی ۴۱۰۳ خانواده تکمیل شده است و پس از اتمام سروی خانواده‌های باقی‌مانده توزیع بسته‌های برق خورشیدی آغاز خواهد شد.
وزیر احیا و انکشاف دهات همچنان گفت که برنامه‌ی توانمندی اقتصادی زنان روستایی در ولسوالی‌های پتون و وامه ۶۶ روستا را تحت پوشش قرار داده، ۶۶ اتحادیه در آن‌ها ایجاد کرده است که طی پنج سال ۴۲ میلیون افغانی کمک بلاعوض به آن‌ها صورت خواهد گرفت.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۹:۲
Background image

وزیر محترم وزارت احیاء و انکشاف دهات از جریان کار پروژه بند ذخیروی بزرگ ولسوالی قادس ولایت بادغیس دیدن نمود

محترم الحاج ملا محمد یونس آخند زاده وزیر احیاء وانکشاف دهات و هیأت همراه شان از جریان کار پروژه حیاتی بند بزرگ ذخیروی ولسوالی قادس ولایت بادغیس بازدید به عمل آوردند.

بند ذخیروی قادس در. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۳:۲۹
Background image

تکمیل و بهره برداری (۸) شبکه آبرسانی در مربوطات ولایت فاریاب

کار ساخت (۸) شبکه آبرسانی در مربوطات ولسوالی های دولت آباد، شیرین تگاب، گرزیوان و کوهستان ولایت فاریاب به ارزش بیش از (۳۹) میلیون افغانی از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات تکمیل و طی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۸:۴۸
Background image

تکمیل و بهره برداری یک بند آب در مربوطات ولایت فاریاب

کار ساخت یک بند آب در مربوطات قریه قره شیخی ولسوالی خواجه سبز پوش ولایت فاریاب به ارزش بیش از (۶،۱) میلیون افغانی از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات تکمیل و امروز رسماً طی محفلی توسط. . .

BACK TO NEWS