آغاز کار ساخت یک شبکه‌ی بزرگ آبرسانی به ارزش ۲۲۹ میلیون افغانی در تخار

content_manager
دوشنبه ۱۳۹۸/۷/۸ - ۵:۵۲
تخار

کار ساخت یک شبکه‌ی بزرگ آبرسانی به ارزش بیش از 229 میلیون افغانی از سوی برنامه ملی آبرسانی، آبیاری و حفظ‌الصحه‌ی وزارت احیا و انکشاف دهات در ولسوالی‌های بنگی و اشکمش ولایت تخار آغاز شد.
این شبکه دارای ۶۸ ذخیره‌ بوده، آب آشامیدنی صحی را در فاصله 90 کیلومتری از چشمه خواجه بند کشا توسط پایپ به ذخیره‌ها انتقال داده و از آن‌جا به روستاهای مختلف ولسوالی‌های اشکمش و بنگی توزیع می‌کند.
در جریان کار این پروژه‌ ۲۰ هزار روز کاری ایجاد شده و پس از تکمیل شدت آن 7659 خانواده به آب آشامیدنی صحی دسترسی می‌یابند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۱:۳
Background image

وزیر محترم احیا و انکشاف دهات با متنفذین و بزرگان قومی گردیز مرکز ولایت پکتیا دیدار کرد

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور، وزیر احیا و انکشاف دهات، امروز در دفتر کار اش با متنفذین و بزرگان قومی گردیز مرکز ولایت‌ پکتیا دیدار نمود.

در این دیدار، متنفذین و بزرگان قومی گردیز. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۲ - ۴:۴۲
Background image

آغاز کار ساخت یک پایه پل کانکریتی در مربوطات ولایت لوگر

کار ساخت یک پل موتررو کانکریتی به طول (۲۰) متر به مصرف بیش از (۱۳) میلیون افغانی، طی مراسمی در قریه بیدک مربوط مرکز ولایت لوگر، توسط محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور، وزیر احیا و انکشاف. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۹ - ۶:۸
Background image

تکمیل و بهره برداری (۱۰) شبکه آبرسانی در مربوطات ولایت بغلان

کار ساخت (۱۰) شبکه آبرسانی در مربوطات ولسوالی های دهنه غوری، نهرین، برکه، دوشی، خنجان و بنو ولایت بغلان به مصرف بیش از (۴۲،۶) میلیون افغانی توسط محترم الحاج مولوی شرف الدین مسلم معین. . .

BACK TO NEWS