جریان کار اعمار یک باب مکتب ابتدایی به ارزش ۴.۳ میلیون افغانی در لوگر

content_manager
شنبه ۱۳۹۸/۶/۲ - ۱۵:۳۴
لوگر

کار اعمار یک باب مکتب ابتدایی کوچیان سیار زیر چتر پروژه‌ی اقرای برنامه‌ی ملی میثاق شهروندی وزارت احیا و انکشاف دهات به ارزش ۴.۳ میلیون افغانی از طریق شورای انکشافی ایلبند دستگیر کوچی مربوط ولسوالی برکی برک ولایت لوگر جریان دارد.
این مکتب که دارای ۶ صنف درسی، ۱ اتاق اداری، ۳ تشناب و یک حلقه چاه آب آشامیدنی صحی می‌باشد، برای آموزش دختران و پسران کوچی استفاده می‌شود و پس از تکمیل شدن ۱۸۵ دانش‌آموز از مزایای آن مستفید خواهند شد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۱۰:۱۶
Background image

از روند کار های ساختمانی سرک ولسوالی واخان ولایت بدخشان بازدید به ‌عمل آمد

مولوی شرف‌الدین مسلم، معین پلان و پالیسی وزارت احیاء و انکشاف دهات، در جریان سفر کاری خود به ولایت بدخشان در رآس یک هیأت، از روند کار های ساختمانی سرک ولسوالی واخان که با هزینه (۳۶۵) می. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۱۴:۰
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات به ولایت های غزنی و زابل سفر نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور، وزیر احیاء و انکشاف دهات و هیآت همراه شان از ریاست های احیاء و انکشاف دهات ولایت های غزنی و زابل دیدار نمودند.

 

 در این دیدار محترم وزیر صاحب با. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۷ - ۸:۲۴
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با والی ولایت نورستان و بزرگان قومی آنجا دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با الحاج مولوی زین‌العابدین عابد والی ولایت نورستان و بزرگان قومی آن ولایت دیدار نمود.

در آغاز این دیدار،. . .

BACK TO NEWS