وزیر احیا و انکشاف دهات به مشکلات اعضای شورای ولایتی میدان وردگ و بزرگان قومی ولسوالی بهسود گوش داد

content_manager
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۲/۳۱ - ۱۱:۲۶
Behsood

پوهنمل مجیب الرحمن کریمی، وزیر احیا و انکشاف دهات روز سه شنبه، (۳۱ ثور) با اعضای شورای ولایتی میدان وردگ و بزرگان قومی و جوانان ولسوالی بهسود به منظور شنیدن خواست‌ها و مشکلات شان، دیدار کرد.

در آغاز بزرگان قومی میدان وردگ مشکلات و خواست‌های مهم مردم شان، از جمله آغاز فعالیت برنامه ملی میثاق شهروندی در دیگر مناطق این ولایت را با وزیر احیا و انکشاف دهات مطرح کردند.

جناب کریمی برای آن‌ها گفت: «امسال در میدان وردگ ۴۳۸ پروژه ی انکشافی به ارزش ۴۵۶ میلیون افغانی تطبیق خواهد شد در کنار این‌ها، با توجه به امکانات، اصول و ساحه‌ی کاری وزارت برای مشکلات دیگر نیز راه حل پیدا خواهیم کرد

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۶ - ۱۴:۹
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با رئیس موسسه ورلد ویژن و هیأت همراه اش دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور صاحب وزیر احیاء و انکشاف دهات  امروز در دفتر کارش با خانم تمندری دی سلوا رئیس موسسه ورلد ویژن و هیأت همراه اش دیدار نمود.

در این دیدار خانم تمندری دی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۶ - ۱۳:۴۲
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با رئیس موسسه داکار و هیأت همراه اش دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور صاحب وزیر احیاء و انکشاف دهات  امروز در دفتر کارش با آقای پیدر تورننگ رئیس موسسه داکار و هیأت همراه اش دیدار نمود.

در این دیدار آقای پیدر تورننگ رئیس. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۹ - ۱۰:۳۴
Background image

(۱۸۳) پروژه‌ مختلف انکشافی در مربوطات ولایت پروان تکمیل و به بهره برداری سپرده شد

 کار ساخت (۱۸۳) پروژه‌ مختلف انکشافی به ارزش (۲۷۰) میلیون افغانی در مربوطات ولسوالی های سالنگ و شینواری ولایت پروان  از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات تکمیل و طی مراسمی توسط محترم الحاج. . .

BACK TO NEWS