سال جاری ۴۳۶ پروژه‌ی انکشافی و بازسازی در ولایت میدان وردک تطبیق خواهد شد

content_manager
چهارشنبه ۱۳۹۸/۱/۷ - ۹:۳۰
میدان وردک

پوهنمل مجیب‌الرحمن کریمی، وزیر احیا و انکشاف دهات روز چهار شنبه (۷ حمل) با والی، نمایندگان پارلمان، رییس و اعضای شورای ولایتی، بزرگان قوم و جوانان میدان وردک دیدار کرد.

در این دیدار مظفر‌الدین یمین، والی میدان وردک ضمن اظهار سپاس از تطبیق پروژه‌ها در این ولایت، خواست و نیازهای باشندگان میدان وردک را در بخش‌های سرک‌ها، آب آشامیدنی، چک دیم‌ها و جلوگیری از خشکسالی، مطرح کرد.

پوهنمل مجیب‌الرحمن کریمی، وزیر احیا و انکشاف دهات گفت که در سال جاری، تطبیق ۴۳۶ پروژه‌ی انکشافی به ارزش نزدیک به ۴۴۷ میلیون افغانی از طریق برنامه‌های مختلف در میدان وردک در پلان کاری این وزارت شامل است.

جناب کریمی افزود که این ۴۳۶ پروژه شامل ساخت پل‌ها، سرک‌ها، شبکه‌های آبرسانی، دیوار‌های استنادی و محافظوی، کانال و دیگر پروژه‌‌های انکشافی می‌شود.

گفتنی است که به تازگی برنامه‌ی انکشاف اقتصاد روستایی فعالیتش را در ولایت میدان وردک آغاز کرده است که در چوکات آن، طی پنج سال با ۳۰ اتحادیه‌ی قرضه و پس‌انداز، ۲۰ میلیون افغانی کمک بلاعوض صورت گرفته و برای ۲۴۰۰ تن از بانوان روستا نشین زمینه‌ی کار فراهم خواهد شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۶ - ۱۴:۹
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با رئیس موسسه ورلد ویژن و هیأت همراه اش دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور صاحب وزیر احیاء و انکشاف دهات  امروز در دفتر کارش با خانم تمندری دی سلوا رئیس موسسه ورلد ویژن و هیأت همراه اش دیدار نمود.

در این دیدار خانم تمندری دی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۶ - ۱۳:۴۲
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با رئیس موسسه داکار و هیأت همراه اش دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور صاحب وزیر احیاء و انکشاف دهات  امروز در دفتر کارش با آقای پیدر تورننگ رئیس موسسه داکار و هیأت همراه اش دیدار نمود.

در این دیدار آقای پیدر تورننگ رئیس. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۹ - ۱۰:۳۴
Background image

(۱۸۳) پروژه‌ مختلف انکشافی در مربوطات ولایت پروان تکمیل و به بهره برداری سپرده شد

 کار ساخت (۱۸۳) پروژه‌ مختلف انکشافی به ارزش (۲۷۰) میلیون افغانی در مربوطات ولسوالی های سالنگ و شینواری ولایت پروان  از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات تکمیل و طی مراسمی توسط محترم الحاج. . .

BACK TO NEWS