جریان کار ساخت یک دیوار محافظوی به ارزش یک میلیون افغانی در زابل

content_manager
چهارشنبه ۱۳۹۸/۴/۲۶ - ۱۵:۷
Zabul

کار ساخت یک دیوار محافظوی به ارزش یک میلیون افغانی از طرف برنامه‌ی ملی میثاق شهروندی وزارت احیا و انکشاف دهات در روستای گيدر کاریز ولسوالی جلدک وترنک ولایت زابل جریان دارد.
این دیوار محافظوی ۱۳۰ متر طول دارد و در جریان کار آن ۸۹۰ روز کاری برای کارگران فنی و غیر فنی فراهم می‌شود.
با تکمیل کار دیوار مذکور ۲۶۰ جریب زمین مردم قریه و یک مسجد از خطر سیلاب‌ها محافظت شده و ۴۰ خانواده از مزایای آن مستفید می‌شوند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۲:۲۵
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با بزرگان قومی و متنفذین ولایات پکتیا و خوست ملاقات نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات با بزرگان قومی و متنفذین ولایت های پکتیا و خوست دیدار نمود.

در این دیدار آنها خواستار تطبیق پروژه های بیشتر انکشافی در ولایات. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۹:۴۳
Background image

آغاز کار ساخت (۴) شبکه آبرسانی در مربوطات ولایت دایکندی

کار ساخت (۴) شبکه آبرسانی در مربوطات ولسوالی پاتو ولایت دایکندی به مصرف بیش از (۲۹،۹) میلیون افغانی از وزارت ریاست احیاء و انکشاف دهات طی محفلی توسط محترم الحاج مولوی عبدالرحمن حلیم. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۳
Background image

مجلس طرزالعمل مشخصات پایپ ها و میتر ها، چک و کنترول آن به اشتراک شرکت های تولیدی دایر گردید

مجلس طرزالعمل مشخصات پایپ ها و میتر ها، چک و کنترول آن از طریق ریاست آبرسانی و حفط الصحه روستایی به اشتراک محترم الحاج محمد ارسلاح خروتی معین امور ابادی دهات وزارت ، انجنیر حبیب الرحمن. . .

BACK TO NEWS