جریان کار تمدید شبکه‌ی برق شهری به ارزش ۳.۹ میلیون افغانی در سرپل

content_manager
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۳/۷ - ۱۲:۲۴
سرپل

کار تمدید شبکه‌ی برق شهری به ارزش ۳.۹ میلیون افغانی از سوی برنامه‌ی ملی میثاق شهروندی وزارت احیا و انکشاف دهات در مرکز ولایت سرپل، ۹۵ درصد پیش رفته است.

این شبکه شامل ۵۴ پایه از نوع «تی ‌پی» و «اس ‌پی» جهت انتقال لین‌ ۲۰ کیلوولت برق به طول ۲ کیلومتر و لین ۰.۴ کیلو ولت برق به طول بیشتر از ۳ کیلومتر بوده و دارای ۲ ترانسفارمر با ظرفیت مجموعی ۳۲۰ کیلوولت امپیر می‌باشد.

در جریان کار پروژه‌ی مذکور ۶۱۲ روز کاری را برای کارگران فنی و غیر فنی ایجاد شده و با تکمیل آن، ۱۵۳ خانواده از برق شهری مستفید می‌شوند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۹:۲
Background image

وزیر محترم وزارت احیاء و انکشاف دهات از جریان کار پروژه بند ذخیروی بزرگ ولسوالی قادس ولایت بادغیس دیدن نمود

محترم الحاج ملا محمد یونس آخند زاده وزیر احیاء وانکشاف دهات و هیأت همراه شان از جریان کار پروژه حیاتی بند بزرگ ذخیروی ولسوالی قادس ولایت بادغیس بازدید به عمل آوردند.

بند ذخیروی قادس در. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۳:۲۹
Background image

تکمیل و بهره برداری (۸) شبکه آبرسانی در مربوطات ولایت فاریاب

کار ساخت (۸) شبکه آبرسانی در مربوطات ولسوالی های دولت آباد، شیرین تگاب، گرزیوان و کوهستان ولایت فاریاب به ارزش بیش از (۳۹) میلیون افغانی از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات تکمیل و طی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۸:۴۸
Background image

تکمیل و بهره برداری یک بند آب در مربوطات ولایت فاریاب

کار ساخت یک بند آب در مربوطات قریه قره شیخی ولسوالی خواجه سبز پوش ولایت فاریاب به ارزش بیش از (۶،۱) میلیون افغانی از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات تکمیل و امروز رسماً طی محفلی توسط. . .

BACK TO NEWS