جریان کار بازسازی کانالی به ارزش ۱.۸ میلیون افغانی در ارزگان

content_manager
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۵/۱ - ۹:۱۲
ارزگان

کار بازسازی کانالی به ارزش ۱.۸ میلیون افغانی زیر چتر پروگرام وجه انکشافی نقدی برای ساختمان، حفظ و مراقبت (MCCG) مربوط برنامه‌ی ملی میثاق شهروندی وزارت احیا و انکشاف دهات در روستای سناتور خیروجان ولسوالی ترینکوت ولایت ارزگان جریان دارد.
طول این کانال آبیاری ۱۵۵ متر بوده و در جریان کار آن ۱۱۹۰ روز کاری برای کارگران فنی وغیر فنی ایجاد می‌شود.
کفتنی است که با تکمیل این پروژه ۷۰۰ جریب زمین زراعتی تحت پوشش آبیاری قرار گرفته و ۱۴۸ خانواده از مزایان آن مستفید خواهند شد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۱۰:۱۶
Background image

از روند کار های ساختمانی سرک ولسوالی واخان ولایت بدخشان بازدید به ‌عمل آمد

مولوی شرف‌الدین مسلم، معین پلان و پالیسی وزارت احیاء و انکشاف دهات، در جریان سفر کاری خود به ولایت بدخشان در رآس یک هیأت، از روند کار های ساختمانی سرک ولسوالی واخان که با هزینه (۳۶۵) می. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۱۴:۰
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات به ولایت های غزنی و زابل سفر نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور، وزیر احیاء و انکشاف دهات و هیآت همراه شان از ریاست های احیاء و انکشاف دهات ولایت های غزنی و زابل دیدار نمودند.

 

 در این دیدار محترم وزیر صاحب با. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۷ - ۸:۲۴
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با والی ولایت نورستان و بزرگان قومی آنجا دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با الحاج مولوی زین‌العابدین عابد والی ولایت نورستان و بزرگان قومی آن ولایت دیدار نمود.

در آغاز این دیدار،. . .

BACK TO NEWS