جریان ساخت ۳.۵ کیلومتر سرک به ارزش نزدیک به ۳۲ میلیون افغانی در خوست

content_manager
یکشنبه ۱۳۹۷/۱۲/۱۹ - ۱۴:۴۴
خوست

کار ساخت ۳.۵ کیلومتر سرک کانکریتی به ارزش نزدیک به ۳۲ میلیون افغانی در منطقه‌ی گربز صحرای ولسوالی تنی ولایت خوست از سوی دفتر انسجام برنامه‌های ساحوی وزارت احیا و انکشاف دهات ۳۰ درصد پیش رفته است.

در جریان کار ساخت این سرک ۱۰۱۲۴ روز کاری ایجاد شده و پس از تکمیل شدن حدود ۳۰۰۰ خانواده از آن مستفید خواهند شد.

گفتنی است که سرک مذکور نه تنها ۱۶ قریه‌ را به یکدیگر وصل می‌کند که باعث ایجاد سهولت در رسیدن محصولات زراعتی باشندگان محل به بازارهای فروش نیز خواهد شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۱ - ۱۵:۳۴
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با والی ولایت دایکندی دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با الحاج مولوی تور جان احمدی والی ولایت دایکندی دیدار نمود.

در آغاز این دیدار، والی ولایت دایکندی در مورد. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۹ - ۱۵:۴۰
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با بزرگان قومی و متنفذین گردیز مرکز ولایت پکتیا و ولسوالی های شواک و وزی ځدران آن ولایت دیدار نمود

 محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با بزرگان قومی و متنفذین گردیز مرکز ولایت پکتیا و ولسوالی های شواک و وزی ځدران آن ولایت دیدار نمود

در. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۹ - ۱۱:۱۳
Background image

نشست هماهنگی با نمایندگان مؤسسات از سوی وزارت احیاء و انکشاف دهات برگزار شد

نشست هماهنگی به رهبری محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور، وزیر احیاء و انکشاف دهات با نمایندگان مؤسسات قبل از ظهر امروز در رابطه به آب و حفظ‌الصحه برگزار گردید.

 

در این نشست که در مقر. . .

BACK TO NEWS