تکمیل کار ساخت یک سربند و کانال آبیاری به ارزش ۵ میلیون افغانی در سرپل

content_manager
پنجشنبه ۱۳۹۸/۱/۲۹ - ۶:۵۶
سرپل

کار ساخت ۱۰ متر سربند و ۲۲۲ متر کانال آبیاری به ارزش نزدیک به 5 میلیون افغانی در قریه خارکش مرکز ولایت سرپل از سوی برنامه‌ی انسجام ساحوی وزارت احیا و انکشاف دهات تکمیل و به بهره برداری سپرده شد.

در جریان تطبیق این پروژه، ۳۱۵۵ روز کاری به میان آمده، پس از تکمیل شدن حدود 100 جریب زمین زراعتی محل را تحت پوشش منظم آبیاری قرار داده و 2450 باشنده محل از مزایای آن مستفید شده اند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۵:۴۱
Background image

معین امور آبادی دهات وزارت احیا و انکشاف دهات از دریای کنر دیدن نمود

بر اساس حکم ریاست‌ الوزراء امارت اسلامی افغانستان و فیصله معاونیت اقتصادی، وزرای محترم وزارت ‌های آب و انرژی، زراعت و مالداری، صنعت و تجارت، و الحاج محمد ارسلاح خروتی معین امور آبادی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۵:۳۹
Background image

معین امور آبادی دهات وزارت احیاء و انکشاف دهات به ولایت کنر سفر نمود

محترم الحاج محمد ارسلاح خروتی، معین امور آبادی دهات وزارت احیاء و انکشاف دهات و هیآت همراه شان در جریان سفر کاری خویش به ولایت کنر، از ریاست احیاء و انکشاف دهات آن ولایت دیدار نمود.

 

. . .
دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۰:۳۷
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با بزرگان قومی و متنفذین ولسوالی سپین غر ولایت ننگرهار دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با بزرگان قومی و متنفذین ولسوالی سپین غر ولایت ننگرهار دیدار نمود.

در آغاز این دیدار، بزرگان قومی ولسوالی. . .

BACK TO NEWS