تکمیل کار تطبیق پنج پروژه‌ی انکشافی به ارزش ۱۴.۵ میلیون افغانی در بامیان

content_manager
شنبه ۱۳۹۸/۶/۲ - ۱۰:۱۹
Bamian

به مناسبت بزرگداشت از صدمین سالگرد استرداد استقلال کشور پنج پروژه‌ی انکشافی به ارزش مجموعی ۱۴.۵ میلیون افغانی از سوی برنامه‌ی ملی میثاق شهروندی وزارت احیا و انکشاف دهات در ولسوالی‌های پنجاب و ورس ولایت بامیان، به بهره برداری سپرده شد.
این پروژه‌ها شامل ساخت سه شبکه‌ی آب آشامیدنی صحی به طول مجموعی ۹۵۰ متر و سه ذخیره به ظرفیت مجموعی ۱۸ مترمکعب آب وهمچنان یک کانال آبیاری زراعتی به طول ۳۰ متر با ۴ ذخیره به ظرفیت مجموعی ۳۶۷ مترمکعب آب در ولسوالی ورس و ساخت یک شبکه‌ی آب آشامیدنی صحی دارای شش شیردهن و یک ذخیره‌ی آب در ولسوالی پنجاب می‌باشد.
گفتنی است که حدود ۲۴۸ خانواده از مزایای پروژه‌های مذکور مستفید می‌شوند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۶ - ۱۴:۹
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با رئیس موسسه ورلد ویژن و هیأت همراه اش دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور صاحب وزیر احیاء و انکشاف دهات  امروز در دفتر کارش با خانم تمندری دی سلوا رئیس موسسه ورلد ویژن و هیأت همراه اش دیدار نمود.

در این دیدار خانم تمندری دی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۶ - ۱۳:۴۲
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با رئیس موسسه داکار و هیأت همراه اش دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور صاحب وزیر احیاء و انکشاف دهات  امروز در دفتر کارش با آقای پیدر تورننگ رئیس موسسه داکار و هیأت همراه اش دیدار نمود.

در این دیدار آقای پیدر تورننگ رئیس. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۹ - ۱۰:۳۴
Background image

(۱۸۳) پروژه‌ مختلف انکشافی در مربوطات ولایت پروان تکمیل و به بهره برداری سپرده شد

 کار ساخت (۱۸۳) پروژه‌ مختلف انکشافی به ارزش (۲۷۰) میلیون افغانی در مربوطات ولسوالی های سالنگ و شینواری ولایت پروان  از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات تکمیل و طی مراسمی توسط محترم الحاج. . .

BACK TO NEWS