آغاز کار ۲۴۷ پروژه‌ی انکشافی به ارزش ۵۹۸ میلیون افغانی و به بهره برداری سپرده شدن ۴۵ پروژه‌ی دیگر به ارزش ۲۲۴ میلیون افغانی در خوست

content_manager
شنبه ۱۳۹۸/۵/۵ - ۱۰:۵۸
خوست

پوهنمل مجیب‌الرحمن کریمی، وزیر احیا و انکشاف دهات در سفری به خوست کار ۲۴۷ پروژه به ارزش ۵۹۸ میلیون افغانی را افتتاح کرده و ۴۵ پروژه‌ی دیگر به ارزش ۲۲۴ میلیون افغانی را در سکتور‌های مختلف به بهره برداری سپرد.
وزیر احیا و انکشاف دهات در مراسمی که به همین منظور برگزار شده بود گفت که در ۲۴۷ پروژه‌ای که امروز افتتاح شد، ۱۵ پروژه‌ی تهیه‌ی آب آشامیدنی و آبیاری، ۲۱ پروژه‌ی کاریز، پروژه‌های سرک‌سازی، دیوارهای استنادی و ساخت پلی به طول ۱۲۰ متر در ولسوالی باک شامل می‌شود و از جمله پروژه‌های افتتاح شده، کار ۲۱۰ پروژه از سوی برنامه ملی میثاق شهروندی به گونه‌ی رسمی آغاز شده است.
جناب کریمی افزود: «در کنار این‌ها، امروز ۴۵ پروژه‌ی انکشافی به  ارزش ۲۲۴ میلیون افغانی به بهره برداری سپرده می‌شود. در این پروژه‌ها تطبیق ۱۸ پروژه‌ی آبرسانی و آبیاری، پنج پروژه‌ی ساخت کاریز و پلچک‌ها، پروژه سرک کاروان سرای و پروژه‌ی ساخت دو سرک و پل شامل می‌شود که سرک اول ۱۱ کیلومتر و پل اتصالی ۸۰ متر طول داشته در ولسوالی زازی میدان ساخته شده است و طول سرک دومی که در ولسوالی تنی به بهره برداری سپرده می‌شود، ۲.۵ کیلومتر است
در ادامه وزیر احیا و انکشاف دهات در مورد برنامه میثاق شهروندی گفت که هم اکنون کار ۲۱۰ پروژه‌ی این برنامه به ارزش ۲۲۰ میلیون افغانی در ولسوالی‌های گربز، اسماعیل خیل، نادرشاه کوت و مرکز خوست جریان دارد و ۱۹ پروژه‌ی دیگر با ۴۵۸۰۰ مستفید شونده، تکمیل و به بهره برداری سپرده شده است. گفتنی‌ست که برنامه ملی میثاق شهروندی در مراحل بعدی، تمام ولسوالی‌های ولایت خوست را تحت پوشش قرار خواهد داد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۶ - ۱۴:۹
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با رئیس موسسه ورلد ویژن و هیأت همراه اش دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور صاحب وزیر احیاء و انکشاف دهات  امروز در دفتر کارش با خانم تمندری دی سلوا رئیس موسسه ورلد ویژن و هیأت همراه اش دیدار نمود.

در این دیدار خانم تمندری دی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۶ - ۱۳:۴۲
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با رئیس موسسه داکار و هیأت همراه اش دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور صاحب وزیر احیاء و انکشاف دهات  امروز در دفتر کارش با آقای پیدر تورننگ رئیس موسسه داکار و هیأت همراه اش دیدار نمود.

در این دیدار آقای پیدر تورننگ رئیس. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۹ - ۱۰:۳۴
Background image

(۱۸۳) پروژه‌ مختلف انکشافی در مربوطات ولایت پروان تکمیل و به بهره برداری سپرده شد

 کار ساخت (۱۸۳) پروژه‌ مختلف انکشافی به ارزش (۲۷۰) میلیون افغانی در مربوطات ولسوالی های سالنگ و شینواری ولایت پروان  از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات تکمیل و طی مراسمی توسط محترم الحاج. . .

BACK TO NEWS