آغاز کار ساخت یک شبکه‌ی بزرگ آبرسانی به ارزش ۲۲۹ میلیون افغانی در تخار

content_manager
دوشنبه ۱۳۹۸/۷/۸ - ۱۰:۲۲
تخار

کار ساخت یک شبکه‌ی بزرگ آبرسانی به ارزش بیش از 229 میلیون افغانی از سوی برنامه ملی آبرسانی، آبیاری و حفظ‌الصحه‌ی وزارت احیا و انکشاف دهات در ولسوالی‌های بنگی و اشکمش ولایت تخار آغاز شد.
این شبکه دارای ۶۸ ذخیره‌ بوده، آب آشامیدنی صحی را در فاصله 90 کیلومتری از چشمه خواجه بند کشا توسط پایپ به ذخیره‌ها انتقال داده و از آن‌جا به روستاهای مختلف ولسوالی‌های اشکمش و بنگی توزیع می‌کند.
در جریان کار این پروژه‌ ۲۰ هزار روز کاری ایجاد شده و پس از تکمیل شدت آن 7659 خانواده به آب آشامیدنی صحی دسترسی می‌یابند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۷ - ۹:۳۰
Background image

وزیر محترم وزارت احیاء و انکشاف دهات معرفی شد

به اساس حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی الحاج ملا عبداللطیف منصور صاحب که به حیث وزیر وزارت احیاء و انکشاف دهات تعیین گردیده بود امروز طی محفلی از طرف مولوی سیف الرحمن تائب. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۹:۹
Background image

کار ساخت (۴۲) شبکه‌ آب آشامیدنی صحی در مربوطات ولایت پکتیکا آغاز گردید

کار ساخت (۴۲) شبکه‌ آب آشامیدنی صحی در مربوطات ولسوالی‌ های گومل، وازیخوا، دیله، خوشامند، جانی‌خیل، چهار بران و شکین ولایت پکتیکا به مصرف بیش از (۲۰۱) میلیون افغانی از طریق وزارت احیا و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۸:۵۶
Background image

کار حفاری (۴۰) حلقه چاه آب آشامیدنی صحی در مربوطات ولایت میدان وردک آغاز گردید

کار حفاری (۴۰) حلقه چاه نیمه عمیق آب آشامیدنی صحی در مربوطات میدان شهر مرکز ولایت میدان وردک و ولسوالی های نرخ و سید آباد این ولایت از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات طی محفلی توسط محترم. . .

BACK TO NEWS