آغاز کار اعمار ۴ باب مکتب به ارزش بیش از ۱۹ میلیون افغانی در فاریاب

content_manager
دوشنبه ۱۳۹۷/۱۲/۲۰ - ۸:۳۱
فاریاب

کار اعمار چهار باب مکتب به ارزش بیش از ۱۹ میلیون افغانی از سوی برنامه‌ی ملی میثاق شهروندی وزرات احیا و انکشاف دهات زیر چتر برنامه‌ی اقراء در ولایت فاریاب آغاز شد.

از این چهار مکتب، ۲ باب آن ۸ صنفی بوده و ۲ باب دیگر آن دارای ۶ صنف می‌باشد و با ساخت آن‌ها، برای ۵۹۰۱ شاگرد مکتب، زمینه‌ی فراگیری دانش و آموزش فراهم می‌شود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۱۰:۱۶
Background image

از روند کار های ساختمانی سرک ولسوالی واخان ولایت بدخشان بازدید به ‌عمل آمد

مولوی شرف‌الدین مسلم، معین پلان و پالیسی وزارت احیاء و انکشاف دهات، در جریان سفر کاری خود به ولایت بدخشان در رآس یک هیأت، از روند کار های ساختمانی سرک ولسوالی واخان که با هزینه (۳۶۵) می. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۱۴:۰
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات به ولایت های غزنی و زابل سفر نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور، وزیر احیاء و انکشاف دهات و هیآت همراه شان از ریاست های احیاء و انکشاف دهات ولایت های غزنی و زابل دیدار نمودند.

 

 در این دیدار محترم وزیر صاحب با. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۷ - ۸:۲۴
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با والی ولایت نورستان و بزرگان قومی آنجا دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با الحاج مولوی زین‌العابدین عابد والی ولایت نورستان و بزرگان قومی آن ولایت دیدار نمود.

در آغاز این دیدار،. . .

BACK TO NEWS