از جریان کار بند ذخیروی قادس ولایت بادغیس بازدید به عمل آمد

noor_admin
شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۹ - ۱۴:۳۵
1

محترم الحاج مولوی شرف الدین مسلم معین پلان و پالیسی وزارت احیاء و انکشاف دهات، انجنیران ریاست های آبرسانی و حفظ الصحه محیطی و نظارت و ارزیابی از جریان کار بند ذخیروی قادس ولایت بادغیس که به مصرف (۱۳) میلیون دالر تطبیق می گردد، بازدید و نظارت به عمل آورد.

معین پلان و پالیسی بخاطر سرعت بخشیدن و بهتر شدن کار ها برای تیم تخنیکی هدایت لازم داد.

قابل یادآوریست که معین پلان و پالیسی ضمن بازدید بند ذخیروی قادس با متنفذین و محاسن سفیدان قرای نزدیک بند قادس نیز دیدار نموده، مشکلات آنها را به دقت شنیده و برای رفع آن وعده همکاری نمود.

در جریان کار این بند برای صد ها تن کارگر زمینه کار فراهم گردیده و با تکمیل شدن آن (۱۴۰۰) هکتار زمین های زراعتی ولسوالی متذکره آبیاری خواهد گردید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۲:۲۵
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با بزرگان قومی و متنفذین ولایات پکتیا و خوست ملاقات نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات با بزرگان قومی و متنفذین ولایت های پکتیا و خوست دیدار نمود.

در این دیدار آنها خواستار تطبیق پروژه های بیشتر انکشافی در ولایات. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۹:۴۳
Background image

آغاز کار ساخت (۴) شبکه آبرسانی در مربوطات ولایت دایکندی

کار ساخت (۴) شبکه آبرسانی در مربوطات ولسوالی پاتو ولایت دایکندی به مصرف بیش از (۲۹،۹) میلیون افغانی از وزارت ریاست احیاء و انکشاف دهات طی محفلی توسط محترم الحاج مولوی عبدالرحمن حلیم. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۳
Background image

مجلس طرزالعمل مشخصات پایپ ها و میتر ها، چک و کنترول آن به اشتراک شرکت های تولیدی دایر گردید

مجلس طرزالعمل مشخصات پایپ ها و میتر ها، چک و کنترول آن از طریق ریاست آبرسانی و حفط الصحه روستایی به اشتراک محترم الحاج محمد ارسلاح خروتی معین امور ابادی دهات وزارت ، انجنیر حبیب الرحمن. . .

BACK TO NEWS