تکمیل و بهره برداری یک بند کوچک در مربوطات ولایت پکتیا

noor_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱/۲ - ۲۲:۱۲
1

کار ساخت یک بند کوچک در مربوطات ولسوالی زرمت ولایت پکتیا به ارزش بیش از (۴.۹) میلیون افغانی از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات تکمیل و امروز طی محفلی توسط الحاج ملا محمد یونس آخند زاده سرپرست وزارت احیاء و انکشاف دهات ، هیأت همراه شان، متنفدین، محاسن سفیدان محل و جوانان به بهره برداری سپرده شد.

درین محفل وزیر صاحب سخنرانی نموده گفت: من به تمام باشنده گان ولسوالی زرمت وعده میدهم که بند های کوچک و پروژه های دیگری که از جانب وزارت احیاء و انکشاف دهات تطبیق می گردد با در نظرداشت معیار های اساسی از سوی انجنیران مسلکی کشور پیش برده می شود.

این بند (۸۵) متر طول و (۶.۵) متر بلندی دارد که ظرفیت ذخیره نمودن (۱۵۰۰۰) متر مکعب آب را دارا می باشد.

در جریان کار این بند برای ده ها تن کارگر زمینه کار فراهم گردیده و با تکمیل شدن آن آب های باران مهار و سطح آب های زیر زمینی را بلند و برقرار نگهمیدارد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۸:۳۱
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با معاون والی ولایت ننگرهار دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با محترم مولوی غلام الرحمن حیدری معاون والی ولایت ننگرهار دیدار نمود.

در آغاز این دیدار، معاون والی ولایت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۴ - ۱۲:۳۹
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با بزرگان قومی و متنفذین ولایت ولسوالی څمکنی ولایت پکتیا دیدار نمود

 محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با بزرگان قومی و متنفذین ولسوالی څمکنی ولایت پکتیا دیدار نمود.

در آغاز این دیدار، بزرگان قومی ولایت پکتیا. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۵ - ۱۱:۲۷
Background image

نشست هماهنگی با نمایندگان مؤسسات از سوی وزارت احیا و انکشاف دهات دایر گردید

نشست هماهنگی با نمایندگان مؤسسات پیرامون آبرسانی و حفظ‌الصحه، به ریاست محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور، وزیر  احیا و انکشاف دهات، برگزار گردید.

این نشست که در مقر وزارت احیا و انکشاف. . .

BACK TO NEWS