تکمیل کار ساخت یک دستگاه تصفیه‌ی آب با هزینه‌ی ۲.۷ میلیون افغانی در فاریاب

mukhles_janan
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۵/۵ - ۱۴:۴۳
فاریاب

کار ساخت یک دستگاه تصفیه‌ی آب با هزینه‌ی ۲.۷ میلیون افغانی از سوی برنامه‌ی ملی میثاق شهروندی وزارت احیا و انکشاف دهات در روستای یامچی خانه‌ی ولسوالی اندخوی ولایت فاریاب تکمیل و به بهره برداری سپرده شد. این پروژه شامل ساخت یک دستگاه تصفیه‌ی آب، سه ذخیره‌ی آبی به ظرفیت ۱۵هزارلیتر، دو اتاق، یک حلقه چاه نیمه عمیق و سه پایه تراسفارمر می‌شود و با ساخت آن ۱۵۰ خانواده به آب آشامیدنی صحی دسترسی یافته اند. گفتنی است که در جریان تطبیق پروژه‌ی یادشده ده‌ها روز کاری برای کارگران فنی و غیرفنی نیز ایجاد شده است.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۲:۲۵
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با بزرگان قومی و متنفذین ولایات پکتیا و خوست ملاقات نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات با بزرگان قومی و متنفذین ولایت های پکتیا و خوست دیدار نمود.

در این دیدار آنها خواستار تطبیق پروژه های بیشتر انکشافی در ولایات. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۹:۴۳
Background image

آغاز کار ساخت (۴) شبکه آبرسانی در مربوطات ولایت دایکندی

کار ساخت (۴) شبکه آبرسانی در مربوطات ولسوالی پاتو ولایت دایکندی به مصرف بیش از (۲۹،۹) میلیون افغانی از وزارت ریاست احیاء و انکشاف دهات طی محفلی توسط محترم الحاج مولوی عبدالرحمن حلیم. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۳
Background image

مجلس طرزالعمل مشخصات پایپ ها و میتر ها، چک و کنترول آن به اشتراک شرکت های تولیدی دایر گردید

مجلس طرزالعمل مشخصات پایپ ها و میتر ها، چک و کنترول آن از طریق ریاست آبرسانی و حفط الصحه روستایی به اشتراک محترم الحاج محمد ارسلاح خروتی معین امور ابادی دهات وزارت ، انجنیر حبیب الرحمن. . .

BACK TO NEWS