برگزاری نخستین سمینار «چهارشنبه علمی» از سوی انستیتوت انکشاف دهات

mrrd-admin
شنبه ۱۳۹۹/۱۱/۴ - ۶:۲۸
برگزاری نخستین سمینار «چهارشنبه علمی» از سوی انستیتوت انکشاف دهات

نخستین سمینار «چهارشنبه علمی» تحت عنوان «پایداری زندگی دهاتی نسبت به شهری» روز چهارشنبه (۱ دلو) از سوی انستیتوت انکشاف دهات افغانستان با حضور عبدالحمید هلمندی، مشاور اسبق رییس جمهور و معین برنامه‌های وزارت احیا و انکشاف دهات در تالار مرکزی این وزارت برگزار شد.

در آغاز سمینار پوپل حبیبی، معین برنامه‌های وزارت راه اندازی سمینارهای علمی مرتبط به انکشاف دهات را در کنار تطبیق برنامه‌های انکشافی، اقدام موثر دانسته، گفت: «توقع می‌رود که با برگزاری سمینارهای علمی بتوانیم تجارب و دستاورد‌های علمی جهان را جهت تطبیق بهتر برنامه‎‌های انکشافی این وزارت، انتقال بدهیم و در هماهنگی به نهاد‌های علمی معتبر جهان، سمینار‌های علمی مرتبط به این سکتور را بیشتر راه اندازی کنیم.»

در ادامه توریالی طنین، رییس عمومی انستیتوت انکشاف دهات افغانستان گفت که این ریاست تلاش دارد تا برای فعالیت‌های وزارت با استناد از مدل‌ها و روش‌های نوین انکشاف روستایی، برنامه سازی شود و از این طریق سطح رضایتمندی مردم بابت عرضه خدمات به موقع، موثر و مطابق به شرایط، بلندتر برود.

گفتنی است که سمینار «چهارشنبه علمی» به هدف پرداختن به تحقیقات علمی، مطالعات انجام شده در سکتور انکشاف دهات و شناسایی چالش‌ها و فرصت‌های این حوزه راه اندازی شده بود و در آن بیش از ۵۰ تن از کارمندان وزارت اشتراک داشتند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۵ - ۴:۳۲
Background image

کار ساخت یک پل در ولایت زابل آغاز شد

کار ساخت یک پل به طول (۴۰) متر در قریه جعفر علی خیل ولسوالی شاجوی ولایت زابل به مصرف (۱۷٫۵) میلیون افغانی توسط محترم الحاج مولوی عبدالرحمن حلیم معین مالی و اداری وزارت احیاء و انکشاف. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۴ - ۹:۴۷
Background image

کار ساخت (۲،۰۸۹) کیلو مترسرک جغل‌ فرش در مربوطات ولسوالی علیشنگ ولایت لغمان آغاز شد

کار ساخت  (۲،۰۸۹)  کیلو متر سرک جغل‌ فرش از منطقه واینگل الی اولیا بالای ولسوالی علیشنگ ولایت لغمان به مصرف حدود (۲۰) میلیون افغانی توسط محترم الحاج محمد ارسلاح خروتی معین امور آبادی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۶:۱۳
Background image

معین امور آبادی دهات وزارت احیاء و انکشاف دهات از روند کار پروژه ‌های انکشافی در ننگرهار نظارت نمود

محترم الحاج محمد ارسلاح خروتی، معین امور آبادی دهات وزارت احیاء و انکشاف دهات، در جریان سفر کاری خود به ولایت ننگرهار، از روند کار شبکه آبرسانی در شهرک مهاجرین عودت‌کننده این ولایت و. . .

BACK TO NEWS