​​​​​​​آغاز کار ساخت دو سرک به ارزش ۲۷۹ میلیون افغانی و ۳۲ باب مکتب در نورستان

content_manager
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۵/۱ - ۹:۱۸
نورستان

کار ساخت دو سرک از سوی وزارت احیا و انکشاف دهات توسط محمد همایون قیومی مشاور ارشد رییس جمهور و سرپرست وزارت مالیه، پوهنمل مجیب‌الرحمن کریمی وزیر احیا و انکشاف دهات، عبدالتواب بالاکرزی وزیر تحصیلات عالی و انجنیر محمد گل خلمی سرپرست وزارت انرژی و آب در ولایت نورستان افتتاح شد.
این دو پروژه شامل ساخت ۵۱۰ متر سرک کانکریتی از پارون الی ولسوالی کامدیش به ارزش نزدیک به ۸۰ میلیون افغانی و ساخت ۲۵.۸ کیلومتر سرک دیگر به ارزش بیش از ۲۰۰ میلیون افغانی می‌شود.
همچنان وزیر احیا و انکشاف دهات و هیأت همراهش کار ساخت ۳۲ باب مکتب را از مجموع ۱۶۹ مکتبی که قرار است در نورستان ساخته شود، نیز افتتاح کردند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۸:۳۷
Background image

سیمینار هماهنگی رؤسای مرکزی و ولایتی به پایان رسید

سیمینار سه روزه هماهنگی رؤسای مرکزی و ولایتی وزارت احیاء و انکشاف دهات، امروز با سخنرانی محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات پایان یافت.

در این سیمینار، الحاج. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۸:۴۷
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با والی ولایت فراه دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با محترم الحاج ملا محمد حافظ مجاهد والی ولایت فراه دیدار نمود.

در آغاز این دیدار، والی ولایت فراه در مورد. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۱۳:۳۷
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با متنفذین و محاسن ‌سفیدان ولایت پروان دیدار کرد

در آغاز دیدار، متنفذین ولایت پروان از فعالیت‌ های وزارت احیاء و انکشاف دهات در این ولایت ابراز رضایت نموده و گفتند: الحمدلله امارت اسلامی برای ما چنین زمینه‌ ای را فراهم ساخته است تا. . .

BACK TO NEWS