پیشرفت ۹۹ درصدی کار ساخت مرکز فروشات «قریه ما-افتخار ما» در بدخشان

mrrd-admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۵/۱۰ - ۸:۴۰
پیشرفت ۹۹ درصدی کار ساخت مرکز فروشات «قریه ما-افتخار ما» در بدخشان

کار ساخت مرکز فروشات «قریه ما-افتخار ما» با هزینه‌ی ۲۱ میلیون افغانی از سوی پروژه‌ی رشد معیشت در ساحات مرزی افغان-تاجیک (لیتاکا) وزارت احیا وانکشاف دهات در فیض آباد، مرکز ولایت بدخشان ۹۹ درصد پیش رفته است و به زودی به بهره برداری سپرده می‌شود.

با ساخت این مرکز حدود ۲۵ هزار تن به گونه‌ی مستقیم و غیر مستقیم از مزایای آن مستفید شده و در رشد اقتصاد مردم محل تاثیرات چمشگیری هویدا خواهد شد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۳:۵۲
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با نماینده دفتر یونیسف و هیئت همراه اش دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات امروز در دفتر کارش با داکتر تاج ‌الدین نماینده دفتر یونیسف و هیئت همراه اش دیدار نمود.

در آغاز دیدار، محترم تاج‌ الدین نماینده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۳ - ۱۲:۲۹
Background image

وزیر محترم احیا و انکشاف دهات با رئیس دفتر (UNDP) و هیأت همراه اش دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات امروز در دفتر کارش با آقای ستیفن رودریکس رئیس دفتر (UNDP) و هیئت همراه اش دیدار نمود.

در این دیدار آقای ستیفن رودریکس رئیس. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۹ - ۱۱:۴۰
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با رئیس دفتر آغا خان و هیأت همراه اش دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور صاحب وزیر احیاء و انکشاف دهات  امروز در دفتر کارش با داکتر نجم الدین نجم رئیس دفتر آغا خان و هیأت همراه اش دیدار نمود.

در این دیدار رئیس دفتر آغا خان. . .

BACK TO NEWS