پروژه های تکمیل شده برنامه آبرسانی و حفظ الصحه روستایی در برج سنبله ۱۳۹۸

content_manager
دوشنبه ۱۳۹۸/۷/۸ - ۱۰:۵۶
آبرسانی

دربرج سنبله سال روان خورشیدی به تعداد  ۱۱ باب شبكه آبرسانی و ۴ باب شبکه سولری تکمیل شده است که این پروژه ها در ۱۴ ولسوالی مختلف در ولایات بامیان، بدخشان، بغلان، پروان، خوست، دایکندی، سمنگان، نورستان، و وردک  تکمیل و به بهره برداری اهالی آن مناطق گذاشته شده است. همچنان در جریان این ماه، حفاری یک حلقه چاه در ولایت دایکندی  و اعمار یک  باب ذخیره آب در ولایت هرات تکمیل گردیده است.
مصارف مجموعی این پروژه ها مبلغ ۴۳،۷۴۵،۲۴۱ افغانی میگردد که باتكمیل این پروژه های آبرسانی درحدود  ۳۰،۰۶۶ خانواده ازولسوالی های نامبرده ازنعمت آب آشامیدنی به طورمستقیم مستفید ودرحدود ۱۵۱،۷۷۶ روزکاری نیزایجاد گردیده است.
پروگرام حفظ الصحه کامل به رهبری مردم (سی ال تی اس) که در چوکات برنامه آبرسانی و حفظ الصحه محیطی، وزارت بازسازی و انكشاف دهات فعالیت مینماید در طول ماه اسد  ۱۳۹۸ خورشیدی، به تعداد ۷ ولایت کشور که شامل ولایات  بدخشان، بادغیس، بامیان، غور، هلمند، ننگرهار و پکتیکا  میگردد را تحت پوشش خدمات حفظ الصحه و آموزش های مرتبط به تعلیمات نظافت قرار داده است. با تطبیق این برنامه در حدود ۴۸۰ باب مبرز از نظر حفظ الصحه مصون گردیده و به تعداد ۱۹۱ باب مبرز جدیدا اعمار گردیده است. قابل یادآوریست که پروسه حفظ الصحه کامل به رهبری مردم (سی ال تی اس) به هدف به میان آوردن وضعیت صحی بهتر و تشویق و ترغیب روستائیان کشور در زمینه پاك نگهداشتن قریه جات شان از رفع حاجت در فضای آزاد که باعث شیوع امراض گوناگون در کشور میگردد، ایجاد و تطبیق میگردد.

Newsletter

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۵ - ۸:۱۹
Background image

آغاز کار (۱۷۵) پروژه مختلف انکشافی در مربوطات ولایت پروان

کار (۱۷۵) پروژه مختلف انکشافی در مربوطات ولسوالی های سالنگ و شینواری ولایت پروان به ارزش بیش از (۲۴۵) میلیون افغانی از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات امروز طی محفلی توسط الحاج ملا محمد. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۲/۱۰ - ۱۵:۲۲
Background image

جلسه هماهنگی از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات با نماینده گان مؤسسات دایر گردید

تحت ریاست محترم الحاج ملا محمد یونس آخندزاده وزیر احیاء و انکشاف دهات  قبل از ظهر امروز جلسه هماهنگی با نماینده گان مؤسسات تدویر یافت .

در این جلسه که در مقر وزارت احیاء و انکشاف دهات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۲/۱۰ - ۸:۱۲
Background image

آغاز کار (۱۱۶) پروژه مختلف انکشافی در مربوطات ولایت میدان وردک

کار(۱۱۶) پروژه مختلف انکشافی در مربوطات ولسوالی جغتو ولایت میدان وردک به ارزش حدود (۲۰۳) میلیون افغانی از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات امروز طی محفلی توسط محترم الحاج ملا محمد یونس. . .

BACK TO NEWS