معین امور آبادی دهات وزارت احیاء و انکشاف دهات به ولایت بادغیس سفر نمود

noor_admin
چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۷ - ۴:۱۴
1

محترم الحاج محمد ارسلاح خروتی، معین امور آبادی دهات وزارت احیاء و انکشاف دهات و هیآت همراه شان در جریان سفر کاری خویش به ولایت بادغیس، از ریاست احیاء و انکشاف دهات آن ولایت دیدار نمود.

 

در این دیدار معین امور آبادی دهات، در مورد نحوه و تطبیق پروژه های انکشافی با رئیس آن ریاست صحبت نموده و برایش وعده هر نوع همکاری نمود. وی علاوه نمود که کشور و مردم ما به کار و خدمت زیاد ضرورت دارند با مردم در قسمت انکشاف و باز سازی با اخلاص، صداقت و ایمانداری کار کنید و به هر نوع تقاضای مربوط ریاست رسیدگی نمائید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۵ - ۴:۳۲
Background image

کار ساخت یک پل در ولایت زابل آغاز شد

کار ساخت یک پل به طول (۴۰) متر در قریه جعفر علی خیل ولسوالی شاجوی ولایت زابل به مصرف (۱۷٫۵) میلیون افغانی توسط محترم الحاج مولوی عبدالرحمن حلیم معین مالی و اداری وزارت احیاء و انکشاف. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۴ - ۹:۴۷
Background image

کار ساخت (۲،۰۸۹) کیلو مترسرک جغل‌ فرش در مربوطات ولسوالی علیشنگ ولایت لغمان آغاز شد

کار ساخت  (۲،۰۸۹)  کیلو متر سرک جغل‌ فرش از منطقه واینگل الی اولیا بالای ولسوالی علیشنگ ولایت لغمان به مصرف حدود (۲۰) میلیون افغانی توسط محترم الحاج محمد ارسلاح خروتی معین امور آبادی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۶:۱۳
Background image

معین امور آبادی دهات وزارت احیاء و انکشاف دهات از روند کار پروژه ‌های انکشافی در ننگرهار نظارت نمود

محترم الحاج محمد ارسلاح خروتی، معین امور آبادی دهات وزارت احیاء و انکشاف دهات، در جریان سفر کاری خود به ولایت ننگرهار، از روند کار شبکه آبرسانی در شهرک مهاجرین عودت‌کننده این ولایت و. . .

BACK TO NEWS