عقد قرار داد ۴۵ پروژه‌ی انکشافی با شوراهای انکشافی ولایت‌های بدخشان، تخار، کندز و بلخ

mrrd_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۷/۱۱/۳۰ - ۱۳:۹
litaca45con

وزارت احیا و  انکشاف دهات قرارداد ۴۵ پروژه انکشافی به ارزش ۱۲۱ میلیون افغانی (۱۶۲۹۰۰۰ دالر) را از طریق برنامه‌ی لیتاکا با شورا های انکشافی ولسوالی شهر بزرگ بدخشان، ولسوالی‌های چاه آب، دشت قلعه و ینگي قلعه‌ی تخار،  ولسوالی خلم بلخ و ولسوالی امام صاحب کندز عقد کرد.
پوهنمل مجیب‌الرحمن کریمی، وزیر احیا و انکشاف دهات هنگام امضای قراردادها گفت که برنامه لیتاکا به کمک مالی اداره همکاری جهانی کشور چاپان (جایکا) در مناطق سرحدی افغان- تاجیک تطبیق می‌شود که فعالیت‌های آن در بخش تقویت اقتصاد خانواده‌ها موثر است.

وزیر احیا و انکشاف دهات افزود که بر علاوه‌ی این پروژه‌ها که ارزش شان به ۱۲۱ میلیون افغانی می‌رسد، در مرحله‌ی دوم برنامه‌ی لیتاکا قرارداد ۲۰ پرروژه ی انکشافی دیگر نیز برای امضا آماده است.

چناب کریمی همچنان گفت که با تطبیق این پروژه‌ها برای ۴۵۵ تن زمینه‌ی کار دایمی فراهم شده و ۸۵ هزار تن به گونه‌ی مستقیم در ولایت‌های بدخشان، تخار، کندز و بلخ از آن‌ها مستفید خواهند شد. از طریق این برنامه دسترسی روستانشینان به سهولت‌های اولیه‌ی زندگی آسان تر شده و زیربناهای موجود در دهات خواه در بخش صنعت و زراعت و تولید باشد و خواه در هر بخش دیگری، انکشاف می‌یابد.
لیتاکا در نوع خود اولین برنامه در کشور است که از سال ۲۰۱۴ میلادی به این سو در مناطق سرحدی افغان- تاجیک به هدف بهتر ساختن اوضاع اقتصادی و اجتماعی این مناطق فعالیت دارد و اکنون هم دور دوم فعالیت‌های آن آغاز شده است.
این برنامه در افغانستان از سوی وزارت احیا و انکشاف دهات و در تاجیکستان از سوی اداره انکشافی ملل متحد تطبیق می شود.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۴/۶ - ۱۲:۰
Background image

وزیر محترم وزارت احیاء و انکشاف دهات با والی ولایت لغمان دیدار کرد

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور، وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کار اش با الحاج قاری بختیار معاذ والی ولایت لغمان، در حالیکه محترم مولوی شرف الدین مسلم معین پلان و پالیسی وزارت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۴ - ۱۲:۱۹
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با علماء و متنفذین ولایت لوگر دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با محترم مولوی محمد نقیب محمدی فرزند شخصیت بزرگ جهادی کشور مرحوم مولوی محمد نبی محمدی، علمای کرام و متنفذین. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳ - ۸:۳۳
Background image

از روند کار اعمار (۹،۷۹) کیلومتر سرک در مربوطات ولسوالی برکی برک ولایت لوگر بازدید به عمل آمد

محترم الحاج محمد ارسلاح خروتی، معین امور آبادی دهات وزارت احیاء و انکشاف دهات، در حالیکه محترم الحاج مولوی محمد قاسم امینی رئیس سرک سازی روستایی و محترم مولوی نورالله حکمت رئیس احیاء و. . .

BACK TO NEWS