سنگ تهداب سه کانال بزرگ آب در ولایت کندهار گذاشته شد

noor_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۹/۱ - ۲۱:۲۱
1

سنگ تهداب سه کانال بزرگ آب به ارزش 11 میلیون افغانی از بودیجه وزارت احیا و انکشاف دهات در مربوطات ولسوالی ارغنداب ولایت کندهار توسط محترم الحاج ملا محمد یونس آخند زاده سرپرست وزارت احیا وانکشاف دهات گذاشته شد.

در مراسم افتتاح این پروژه  ها سرپرست وزارت احیا و انکشاف دهات ،رئیس احیا و انکشاف دهات ولایت کندهار، بزرگان و متنفذین ولسوالی ارغنداب اشتراک نموده  بودند .

با آمدن امارت اسلامی در ولایت کندهار و ولسوالی های آن کار بازسازی و تطبیق پروژه های انکشافی به شدت روان است با ساخت این کانال ها زمین های زراعتی ولسوالی ارغنداب و اطراف آن از خطر سیلاب ها و باران های موسمی محفوظ گردیده و این کانال ها هفت صد جریب زمین را آبیاری خواهد نمود .

الحاج ملا محمد یونس آخندزاده  وزیر احیا و انکشاف دهات ضمن بازدید از پروژه های انکشافی ولسوالی ارغنداب گفت : وزارت احیا و انکشاف دهات پلان دارد تا پروژه های بنیادی انکشافی را به نفع مردم درسطح ولایت کندهار و دیگر ولایات تطبیق نماید.

ملا عبدالجبارحکمت رئیس احیا و انکشاف دهات ولایت کندهار با ابراز خوشنودی از تطبیق  پروژه کانال در ولسوالی ارغنداب تعهد نمود که ریاست احیا و انکشاف دهات این ولایت تحت رهبری مقام محترم وزارت سعی و تلاش می ورزد تا پروژه های بیشتر انکشافی را مطابق ضرورت در سطح ولایت کندهارتطبیق نماید تا سهولت های لازم برای روستائیان آنجا فراهم گردد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۵ - ۱۴:۳۱
Background image

جلسه هماهنگی با نماینده گان مؤسسات از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات دایر گردید

تحت ریاست الحاج ملا محمد یونس آخند زاده وزیر احیاء و انکشاف دهات امروز قبل از ظهر جلسه هماهنگی در ارتباط به آب و حفظ الصحه با نماینده گان مؤسسات تدویر یافت .

در این جلسه که در مقر. . .

شنبه ۱۴۰۴/۵/۴ - ۹:۸
Background image

وزارت احیاء و انکشاف دهات دستاورد ها و فعالیت های یکسالۀ خود را با رسانه ها شریک نمود

محترم الحاج ملا محمد یونس آخند زاده سرپرست وزارت احیاء وانکشاف دهات قبل از ظهر امروز دستاورد ها و فعالیت های یک سالۀ خویش را طی کنفرانس خبری در مرکز اطلاعات و رسانه های حکومت به رسانه. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۵ - ۸:۱۹
Background image

آغاز کار (۱۷۵) پروژه مختلف انکشافی در مربوطات ولایت پروان

کار (۱۷۵) پروژه مختلف انکشافی در مربوطات ولسوالی های سالنگ و شینواری ولایت پروان به ارزش بیش از (۲۴۵) میلیون افغانی از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات امروز طی محفلی توسط الحاج ملا محمد. . .

BACK TO NEWS